Delia, o prezență indiscutabilă în industria muzicală românească, a reușit să-și consolideze poziția ca una dintre cele mai admirate și nonconformiste vedete din țară, și asta pe parcursul unei cariere pline de realizări și inovații. Împlinind frumoasa vârstă de 42 de ani în luna februarie, artista a demonstrat încă o dată că nu se lasă niciodată în urmă, lansând recent videoclipul piesei “eRai” alături de Antonia. Acest videoclip a cucerit rapid inimile fanilor, strângând peste 1,3 milioane de vizualizări în doar câteva zile și ajungând în topurile de trending de pe YouTube.

Delia și-a surprins din nou urmăritorii de pe Instagram, împărtășind imagini incendiare din videoclip și nu numai. În ultima perioadă, feed-ul ei a fost populat cu fotografii provocatoare, în care apare în costum de baie. Cu toate acestea, artista a ieșit din tipare și cu o altă postare care a atras atenția.

Într-o imagine uluitoare postată pe Instagram Stories, Delia a captat atenția fanilor într-o ținută din plasă transparentă, sub care nu purta nimic, lăsând totul la vedere! Este o fotografie care poate fi numită fără ezitare apariția anului pentru cântăreața noastră îndrăzneață.

Pe lângă aceasta, frumoasa artistă a încântat și cu alte instantanee în care strălucește în costum de baie. Ea a făcut acest gest cu doar câteva ore înainte de a pleca spre Pitești, unde urma să susțină un concert. Delia a ținut să împărtășească bucuria momentului și cu fanii săi, postând mai multe fotografii și clipuri din culisele evenimentului, captate chiar de pe scenă.

Interesant este că imaginea incendiară a lui Delia a fost urmată la scurt timp de o postare similară din partea Antoniei, colega sa de scenă și colaboratoarea la ultima piesă. Acest lucru sugerează o posibilă coordonare între ele pentru a promova piesa într-un mod unitar și provocator, demonstrând sinergia și armonia din spatele acestui proiect muzical captivant.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤