Mama Geta este o mamă mândră de fiul său, Culita Sterp, și de Iancu Sterp, ambii fiind personalități apreciate și influente în mediul online. Ea nu ratează niciodată o ocazie să vorbească cu entuziasm despre reușitele și calitățile fiecărui fiu în parte.

Însă, un conflict major pare să se profileze în familia lui Culita Sterp. Relația tensionată dintre mama lui și soția sa, Daniela Iliescu, a ieșit la iveală, iar acum se conturează un posibil scandal. Mama Geta a făcut recent declarații șocante, sugerând că fiul ei ar putea să își înșele soția. Aceste afirmații au ajuns la urechile Danielei Iliescu, care a reacționat vehement.

Daniela Iliescu a reacționat ferm la aceste acuzații. Ea a fost destul de aspră în declarațiile sale pe rețelele sociale, subliniind că educația și rațiunea sunt esențiale în comunicare și că nu tolerează jocurile de culise sau insinuările neprobate.

Recent, în cadrul emisiunii lui Catalin Maruta, mama Geta a făcut o remarcă surprinzătoare despre fiul său, Culita Sterp, punând sub semnul întrebării fidelitatea acestuia. Afirmațiile sale au stârnit controverse, mai ales că a sugerat că Culita nu ar fi fost întotdeauna fidel căsătoriei sale.

Aceste declarații au devenit virale rapid și au ajuns la urechile Danielei Iliescu. Mulți au fost curioși să afle opinia soției artistului despre aceste afirmații, iar aceasta nu s-a sfiit să răspundă. Într-o postare pe Instagram, Daniela Iliescu a subliniat că educația și discernământul sunt esențiale în comunicare și că nu tolerează insinuările sau jocurile de culise. Astfel, pare că relația deja tensionată dintre ea și mama lui Culita a ajuns într-un punct critic, amplificând tensiunile în familia Sterp.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤