Cu doar câteva zile rămase până la marea finală a celui mai aprig sezon al emisiunii “Survivor All Stars”, atmosfera devine tot mai încordată în tabăra concurenților. Printre aceștia, Sorin Pușcașu și Zanni se remarcă prin rivalitatea lor acerbă, care atinge cote alarmante.

Sorin Pușcașu a decis să lanseze un atac direct la adresa lui Zanni, exprimându-și dezamăgirea și nemulțumirea într-o postare incendiară pe rețelele de socializare. În această declarație, Sorin a subliniat:

“Zanni, e timpul să discutăm pe față. Ai abordat acest concurs cu o strategie calculată, preluând învățămintele din experiența ta anterioară în competiția asta. Ai venit aici cu intenția de a părea altfel, dar adevărul e că te-ai dovedit a fi chiar mai manipulator decât în trecut. Ai construit o imagine falsă, încercând să manipulezi publicul și să ne influențezi pe noi, concurenții.

În momentul unificării echipelor, ai încercat să te alături și nouă, dar nu ai avut succes în cazul meu. Eram deja conștient de jocurile tale, dar am ales să tac pentru o vreme. Totuși, la un moment dat, a devenit evident cât de mult te încurci în minciuni.”

Această postare vine pe fondul unei rivalități prelungite între cei doi concurenți. Într-o confruntare recentă, în data de 24 mai, schimburile lor de replici aspre au devenit tot mai frecvente și mai virulente.

“Spune-mi, Zanni, ce te nemulțumește atât de tare? Ieri, la masă, atmosfera era una plăcută și civilizată. Toți au remarcat modul în care comunicăm și apreciază lipsa de tensiune și frustrare”, a remarcat Sorin.

“Ce vrei, frate? Te comporți ca și cum ai fi un fel de lider aici. De ce trebuie să aduci mereu astfel de acuzații?”, a ripostat Zanni.

“Lasă frustrările deoparte. Asta e doar dovada că nu meriți să rămâi aici. Ți-am mai spus asta și în trecut”, a continuat Sorin.

“Du-te și odihnește-te, că pare că nu ai somn de zile bune”, a întors Zanni.

“Eu mă simt bine atât în plan social, cât și în competiție, iar asta te deranjează”, a replicat Sorin.

“Normal că te simți bine, când ești acolo unde nu meriți să fii”, a replicat Zanni cu aciditate.

“Tu cine crezi că ești să vii să mă critici? De ce mă iei mereu cu superioritate?”, l-a întrebat Sorin.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤