Mihai (42 de ani) și Elwira (39 de ani) Petre sunt căsătoriți din 2008 și au împreună două fiice: Catinca (7 ani) și Ariana (3 ani). Recent, familia lor a acordat un interviu pentru platforma Storia.ro, în care au vorbit despre experiența lor de viață și despre casa în care locuiesc.

„Nu m-am gândit niciodată la asta”, a spus Elwira, referindu-se la mutarea lor în casa actuală. „Am luat decizia la o discuție pe terasă, cu un vecin, în timp ce locuiam într-un apartament. Ne doream mai mult spațiu pentru a fi mai aproape de prieteni. A fost o decizie spontană și nu am regretat-o niciodată”, a adăugat ea.

Mihai a completat: „De când ne-am mutat, fetele noastre au avut o copilărie fericită aici, jucându-se cu prietenii lor.”

Despre locuința lor, Elwira a explicat: „La parter avem livingul și bucătăria deschisă, iar pentru fete am creat un colț de joacă și lectură.” Mihai a intervenit: „În mod teoretic este un colț de lectură, dar de fapt este un spațiu de joacă.”

„Locul de joacă a fost gândit special pentru a petrece mai mult timp împreună ca familie și pentru a fi aproape de fetele mele”, a subliniat Elwira.

Pe holul de la etaj, familia Petre a expus premiile câștigate în competițiile de dans. „Este o zonă plină de amintiri pentru noi, de la dans, sport și vacanțe”, a povestit Elwira.

Camera fetelor și dormitorul cuplului sunt și ele la etaj, alături de două băi. „Camera fetelor a fost inițial un birou gol. În această casă au locuit toate momentele importante pentru noi, de la nașterea fetelor și până la primele lor pași”, a explicat Elwira.

Într-un alt interviu, Mihai a dezvăluit secretul longevității relației lor: „Cred că respectul este fundamentul. Înțelegerea că fiecare are propriul său mod de a vedea lucrurile este crucială. Și, desigur, dragostea. Nu consider că viața noastră este monotonă sau previzibilă; reușim să ne surprindem unul pe altul în fiecare zi.”

„Echilibrul între timpul petrecut împreună, pasiunile personale și familia este esențial pentru o relație sănătoasă. Dacă există respect și echilibru, totul merge bine”, a adăugat Elwira.

Întrebat dacă au planuri să-și mărească familia, Mihai a răspuns: „Nu facem astfel de planuri. Prefer să lasăm lucrurile să se întâmple natural.”

Aceasta este povestea familiei Petre, o viață trăită cu bucurie și echilibru într-o casă plină de amintiri și dragoste.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤