A Fost Găsit Mort În Casă! Doliu În Familia Lui Petre Roman.

Momente dificile pentru familia lui Petre Roman. Un membru îndepărtat al familiei a fost găsit mort în casă.

Incredibil ce au descoperit autoritățile în momentul în care au ajuns la fața locului.

Familia lui Petre Roman este în doliu. Autoritățile au intervenit într-o locuință din județul Botoșani după ce au fost alertate de o femeie, iar în momentul în care au ajuns la fața locului, oamenii legii au descoperit un bărbat decedat de mai multe zile.

Se pare că este vorba despre vărul Silviei Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman.
Ce au constatat oamenii legii în cazul morții vărului Silviei Chifiriuc? Vestea care i-a șocat pe apropiații familiei lui Petre Roman
Familia lui Petre Roman trece prin momente delicate după ce vărul Silviei Chifiriuc a fost găsit fără viață în locuința sa din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, din județul Botoșani.

Potrivit informațiilor prezentate în presa locală, se pare că o vecină a sunat la Poliție, femeia fiind îngrijorată pentru că bărbatul nu mai ieșise din locuință de mai bine de o săptămână. Femeia ar fi încercat să afle singură ce s-a întâmplat, însă nu a putut pătrunde în locuință, ușa casei fiind încuiată, moment în care a cerut ajutorul autorităților.

După ce au ajuns la fața locului, medicii de pe ambulanță au constatat

că din interiorul locuinței se simțea un miros înțepător, iar ulterior, autoritățile au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat, acesta fiind găsit prăbușit pe podeaua dormitorului. După ce au analizat cu atenție cadavrul, cadrele medicale sosite la fața locului au făcut o descoperie șocantă. Se pare că anumite porțiuni din membrele bărbatului erau mâncate de șobolani.
Din primele informații se pare că bărbatul era decedat de mai multe zile.

Ulterior, trupul acestuia a fost preluat de medicii legiști, care vor efectua autopsia, urmând să stabilească cu exactitate care a fost cauza morții.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤