A Murit Actorul James Michael Tyler, Care A Jucat Rolul Lui Gunther În Serialul Friends

James Michael Tyler, celebru pentru rolul lui Gunther, managerul de la Central Perk din serialul de succes Friends, a murit la vârsta de 59 de ani.

Într-un interviu acordat postului NBC în iunie 2021, Tyler a anunțat că suferea de cancer de prostată în stadiul 4, diagnosticat în 2018.

“Lumea îl cunoștea ca Gunther… dar cei dragi lui Michael l-au cunoscut ca actor, muzician, susținător al conștientizării cancerului și soț iubitor”, a precizat familia sa într-un comunicat. “Michael a iubit muzica live, încurajarea echipei sale Clemson Tigers și se afla adesea în aventuri distractive și neplanificate. Dacă îl întâlneai o dată, îți făceai un prieten pe viață”.

Jennifer Aniston și Courteney Cox i-au adus un omagiu simpaticului barman duminică târziu.

“Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Îți mulțumim pentru râsul pe care l-ai adus în serial și în viețile noastre. Ne vei lipsi atât de mult”, a spus Aniston, care a jucat rolul iubirii neîmpărtășite a lui Gunther în serial, într-o postare pe Instagram.

Cox i-a urmat exemplul la scurt timp după aceea, scriind: “Dimensiunea recunoștinței pe care ai adus-o în cameră și pe care ai arătat-o în fiecare zi pe platou este dimensiunea recunoștinței pe care o am pentru că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace James”.

În luna mai, Tyler apăruse în serialul Friends: The Reunion, dar nu a putut participa în persoană din cauza problemelor sale de sănătate. Apărând în schimb prin Zoom, el a spus: “Au fost cei mai memorabili 10 ani din viața mea, sincer.

“Nu mi-aș fi putut imagina doar o experiență mai bună. Toți acești băieți au fost fantastici și a fost o plăcere să lucrez cu ei. M-am simțit foarte, foarte special”.

Tyler a spus că nu a dezvăluit boala sa înainte de atunci pentru că: “Nu am vrut să fie ceva de genul “Oh, și apropo, Gunther are cancer”.”

Omagii s-au revărsat pe rețelele de socializare, unii amintindu-și de actor ca fiind “al șaptelea prieten” datorită prezenței sale regulate în serialul de succes.

Kevin Bright, fost producător executiv al serialului Friends, a scris pe Twitter: “James Michael Tyler Tyler al nostru Gunther a murit noaptea trecută. A fost o persoană incredibilă care și-a petrecut ultimele zile ajutându-i pe alții. Dumnezeu să te binecuvânteze James, Gunther trăiește pentru totdeauna”.

Scenaristul și producătorul Jeffrey Klarik, care a creat și produs serialul Episodes împreună cu actorul Matt LeBlanc de la Friends, a deplâns dispariția lui Tyler ca pe o “zi foarte tristă”.

“A fost un om adorabil, adorabil. Astăzi este o zi foarte tristă”, a scris regizorul pe Twitter. Partenerul lui Klarik, David Crane, a fost, de asemenea, co-creatorul serialului Friends.

Pagina oficială de Twitter Friends a transmis un mesaj din partea studiourilor de televiziune Warner Bros. Television Studios, scriind: “Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit și parte integrantă a familiei noastre FRIENDS. Gândurile noastre sunt alături de familia, prietenii, colegii și fanii săi”.

Tyler a mai apărut în Sabrina the Teenage Witch, Scrubs și într-un episod al serialului Episodes de la BBC. Dar era cel mai bine cunoscut pentru rolul său din Friends și a apărut în mod regulat la evenimentele fanilor de când serialul s-a încheiat.

Gunther a fost un favorit ferm al fanilor în Friends, datorită modului său de a spune fără perdea atât replicile, cât și cafeaua – și a iubirii sale neîmpărtășite pentru personajul lui Aniston, Rachel Green.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤