A murit Estelle Harris, cunoscută mai ales din serialul Seinfeld

Doliu uriaș în lumea filmului. A murit o actriță celebră. Toată lumea a îndrăgit-o din cunoscutul serial Seinfeld. Este vorba de Estelle Harris, care a murit la vârsta de 93 de ani. Ea a lăsat lasă în urmă trei copii, trei nepoți și un strănepot.

Doliu imens în lumea filmului! A murit actrița Estelle Harris, cunoscută mai ales din serialul Seinfeld.

Actrița americană de film și televiziune a încetat din viață la vârsta de 93 de ani. A devenit cunoscută mai ales pentru rolul Estelle Costanza, mama lui George din serialul Seinfeld.

Harris a transformat-o pe Costanza într-o mamă iubită de fani mai ales pentru insultele ei absurde, notează BBC.

În serial, Estelle își cicălește fiul atât de mult încât acesta încearcă fără succes să o convingă să se mute definitiv în Florida, departe de New York City, unde se desfășura serialul.

„Ea este mama pe care toată lumea o iubește, chiar dacă este o pacoste”, a declarat Harris pentru Pittsburgh Post-Gazette în 1998.

După ce cele nouă sezoane ale serialului Seinfeld s-au încheiat, Harris și-a continuat cariera pe scenă și pe ecran în multe alte roluri. Vedeta a dat voce Mrs. Potato Head din Toy Story 2.

Estelle Harris s-a născut la New York în 1928 și a crescut într-o suburbie a orașului Pittsburgh. Și-a descoperit talentul pentru comedie în timp ce juca în piesele de teatru din liceu.

Harris s-a căsătorit la începutul anilor 1950 și a revenit la actorie odată ce copiii ei au crescut.

Estelle Harris lasă în urmă trei copii, trei nepoți și un strănepot.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤