A MURIT FOSTUL ARBITRU IOAN DANCIU! ANUNȚUL SFÂȘIETOR AL FIULUI SĂU: ”MĂ DOARE SUFLETUL CÂND SCRIU ACESTE RÂNDURI” GALERIE FOTO IMPRESIONANTĂ

Ioan Danciu, fost arbitru și conducător de cluburi, a murit! Anunțul a fost făcut de fiul lui, pe pagina de Facebook. Cu o zi înainte de tragedie, tot el anunța că Danciu este internat la Reanimare.

”Mă doare sufletul când scriu aceste rânduri, dar din păcate tatăl meu, Ioan Danciu, este foarte bolnav, momentan se afla la Reanimare.

Să ne rugăm cu toții pentru el!!”, a scris fiul lui, cu o zi înainte ca fostul arbitru să plece dintre noi.

Avea să revină apoi cu tristul anunț. „Azi noapte, la ora 01:00, a trecut la cele veșnice tatăl meu drag, fostul mare arbitru de fotbal Ioan Danciu, în vârstă de 69 de ani. El a plecat dintr-o lume cu dor, într-o lume fără dor. Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Ortodoxă din Petros -Baru Mare. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pentru că a fost un tată și un om minunat. Nu te vom uita niciodată”, a fost mesajul postat.

murit fostul arbitru Ioan Danciu! Anunțul sfâșietor al fiului său: ”Mă doare sufletul când scriu aceste rânduri”
Ioan Danciu avea probleme grave de sănătate. În luna martie, el a fost internat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, cu probleme cardiovasculare. Cu toții au crezut că va tece peste această grea încercare, dar trupul fostului arbitru nu arezistat.

Pe pagina de Facebook a acestuia, fostii colegi, fotbaliști, conducători de cluburi și foarte mulți prieteni au scris mesaje de condoleanțe. ”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens…..un arbitru de Rang Mondial… Sincere condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească în pace….”, ”Drum lin printre stele, Prieten drag!”, ”Sincere condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre ele.

Ioan Danciu s-a născut pe 5 ianuarie 1952 și a arbitrat în prima ligă a fotbalului românesc între 1989 și 1997. Apoi, avea să fie conducător la diverse cluburi, Jiul Petroșani, FCM Bacău și FC Vaslui.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤