A murit Ionel Lazăr! Artistul a pierdut lupta cu boala

Tragedie în lumea muzicii românești! Marele artist Ionel Lazăr a pierdut lupta cu viața, după ce a suferit mult din cauza problemelor de sănătate grave. Artistul era în știe gravă, dar nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit și toți credeau că va rezista.

Ionel Lazăr a plecat dintre noi
Ionel Lazăr, unul dintre cei mai valoroși artiști de muzică populară, a murit. Artistul se lupta de mult timp cu o boală grea si ultimele luni din viață au fost un chin pentru el. Slăbise foarte mult și era de nerecunoscut, dar spera că va învinge cancerul.

 

Anunțul trist a fost făcut de o colegă de breaslă, care a vorbit despre planurile de viitor pe care le avea tânărul. Deși era bolnav grav, spera că își va reveni. Visa la un nou album, pregătise o mulțime de piese și era foarte optimist.

Ultima apariție publică ar fi avut loc acum trei săptămâni, când filmase pentru o emisiune. Acolo a vorbit despre tot ce își dorea, despre planurile sale și nu se gândea că în scurt timp va ajunge la final de drum.

El fusese operat de două ori, după ce în corpul său au fost găsite două tumori și începuse procedurile de radioterapie, dar cărora nu le-a mai făcut față în ultima vreme. Acesta ajunsese la spital într-un stadiu avansat al bolii, iar medicii nu i-au dat deloc prea multe șanse. Ajunsese să nu mai poată dormi, să nu poată mânca și să aibă dureri mari.

„Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunți, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte tarziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au aparut și alte tumori la vezica urinară, pulmon și ficat. Acum am fost operat a doua oară și sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea, că viața mea e in mâinile lui Dumnezeu! De un an jumate n-am mai putut sa dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn”, declara Ionel Lazăr.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤