A murit la doar 29 ani…

Doliu în presa din România. O jurnalistă de doar 29 de ani s-a stins din viață după o luptă cu o maladie grea. Mădălina Moraru a murit pe patul de spital de la Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani.

A murit Mădălina Moraru, jurnalist Fanatik

Vestea este cu atât mai tragică, cu cât Mădălina Moraru avea doar 29 de ani. Așa cum o descriu foștii ei colegi de la Fanatik, tânără era jovială și plină de viață. Mădălina a fost înmormântată miercuri, 21 aprilie, la Botoșani, într-un cadru restrâns, la Parohia Romano-Catolică Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Mereu cu zâmbetul pe buze, jovială şi plină de viaţă, Mădălina a fost şi va rămâne pentru totdeauna una din cele mai populare colege din familia FANATIK, iar vestea bruscă a dispariţiei sale ne-a şocat şi întristat nemăsurat, scrie Fanatik.ro.

Doliu în presa din România. Jurnalista Mădălina Moraru a murit la doar 29 de ani

Madlen, așa cum îi spuneau colegii ,era absolventă a Liceului Grigore Antipa din Botoșani și a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. În scurta s-a carieră, a lucrat la Somax în perioada 2014 – februarie 2015, iar apoi, până în septembrie 2015, în redacția Botoșăneanul. A lucrat ulterior și cu site-uri naționale de știri, iar în ultimul an de activitate a fost la Fanatik.

Pe 13 august 2021, Mădălina Moraru urma să împlinească vârsta de 30 de ani.

Cu adâncă durere în suflet pentru trecerea atât de neașteptată din această viață, dar cu deplină încredere în învierea morților și răsplata pregătită de Domnul celor care au trăit pe pământ cu credință, speranță și iubire, familia MORARU anunță plecarea la Casa Tatălui a celei care a fost Mădălina-Gabriela MORARU, a fost mesajul Parohiei.

Ultimul articol scris de Mădălina Moraru

Ca o ironie a sorții, ultimul articol scris de Mădălina Moraru pentru Fanatik a fost despre Gabi Luncă, interpreta de muzică lăutărească ce s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni.

Materialul este intitulat: Gabi Luncă a murit. Cele mai frumoase melodii ale legendarei cântărețe de muzică lăutărească.

Astăzi, tânăra din Botoșani a fost condusă pe ultimul său drum. Va rămâne în amintirea tuturor celor care au cunoscut-o, ca un om bun, optimist și jovial, așa cum o descriu colegii ei care îi deplâng trecerea în neființă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤