A Murit Louie Anderson, Cel Care A Fost Urmărit De Zeci De Generații În „Viața Cu Louie”

Comediantul și actorul Louie Anderson, a cărui carieră s-a întins pe parcursul a peste patru decenii, a murit. El avea 68 de ani.

Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza unor complicații cauzate de cancer, a declarat publicistul său.

Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza unor complicații cauzate de cancer, a declarat Glenn Schwartz, publicistul său de lungă durată. Anderson suferea de un tip de limfom non-Hodgkin, a declarat anterior Schwartz.

Comediantul a fost spitalizat în urmă cu numai câteva zile, anunța reprezentatul său, Glenn Schwartz, întrucât se confrunta cu probleme grave de sănătate. Starul de 68 de ani era tratat pentru limfom difuz cu celule B, în cadrul unui spital din Las Vegas.

Anderson este cunoscut pentru interpretarea sa improbabilă de mamă a doi fii adulți gemeni în serialul TV “Baskets”. Rolul i-a adus în 2016 un premiu Emmy pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea lui Christine Baskets, mama gemenilor interpretați de Zach Galifianakis.

A fost o figură cunoscută și în alte părți ale televiziunii, inclusiv ca gazdă a unei reluări a emisiunii de jocuri “Family Feud” din 1999 până în 2002, precum și în emisiuni speciale de comedie și în apariții frecvente în talk-show-uri nocturne.

Cel mai cunoscut proiect al său a fost animația “Viața cu Louie”, o repunere în scenă a vieții pe care a dus-o alături de 10 frați și surori în America rurală. El a creat serialul de desene animate, care a fost difuzat pentru prima dată în prime time la sfârșitul anului 1994, înainte de a se muta în sâmbăta dimineața pentru perioada 1995-1998. Anderson a câștigat două premii Daytime Emmy pentru acest rol.

Louie Anderson a marcat apariții în mai multe seriale TV, inclusiv “Scrubs” și “Touched by an Angel”, și pe marele ecran în filmul “Coming to America” din 1988 și în continuarea comediei cu Eddie Murphy de anul trecut.

A apărut ca invitat în mai multe seriale de televiziune, printre care “Scrubs” și “Touched by an Angel”, iar pe marele ecran a jucat în “Coming to America” din 1988 și în continuarea de anul trecut a comediei lui Eddie Murphy.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤