A murit Petrică Cercel! Manelistul era intubat, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Doliu în lumea maneliștilor de pretutindeni! Un nume greu al industriei, tatăl celebrului Ionuț Cercel, Petrică Cercel, s-a stins din viață cu câteva minute în urmă.

Manelistul era diagnosticat cu noul coronavirus, fiind intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

Zi neagră în familia Cercel! Petrică Cercel s-a stins din viață cu puțin timp în urmă, chiar pe patul de spital. Celebrul manelist era intubat, deoarece a fost infectat cu noul coronavirus, virusul care a dat peste cap întreg globul pământesc.

Petrică Cercel s-a stins din viață în urmă cu puțin timp
Duminică, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2. Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și iată că, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus.

Petrică Cercel a fost extrem de cunoscut pentru cariera sa de-a dreptul răsunătoare de aproximativ două decenii, fiind și un model pentru fiul lui, Ionuț Cercel, care, la fel ca și tatăl lui, s-a bucurat de un mare succes în muzică.

Celebrul manelist nu a vrut să meargă la spital, sperând că boala va trece dacă se tratează acasă. Cu toate acestea, după ce a refuzat spitalizarea, boala s-a agravat, așa că a ajuns pe mâinile medicilor când deja se zbătea între viață și moarte.

Celebrul manelist a cedat la spital
În aceste momente, familia, apropiații, colegii de breaslă, dar și fanii sunt de-a dreptul șocati și nu s-ar fi așteptat la o astfel de tragedie. Toți cei care l-au iubit pe Petrică Cercel sau cei care i-au ascultat muzica își plâng amarul pe rețelele de socializare.

Cu doar câteva ore înainte de moartea lui Petrică Cercel, colegul său de breaslă și bunul lui prieten, Adi de la Vâlcea, îi ruga pe toți cunoscuții să se roage pentru celebrul manelist.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤