A Murit Un Artist Îndrăgit De Toată Lumea! Interpretul De Muzică Populară A Fost Răpus De Virusul COVID-19

Interpretul de muzică populară Petrică Moise s-a stins din viață sâmbătă seară după ce a pierdut lupta cu o formă gravă a virusului COVID-19.

Interpretul de muzică populară bănățean Petrică Moise s-a stins din viață sâmbătă seară după ce a pierdut lupta cu o formă gravă a virusului COVID-19.

A murit Petrică Moise! Interpretul de muzică populară a fost răpus de virusul COVID-19
Petrică Moise, cel mai iubit interpret de muzică populară al Banatului a decedat sâmbătă seară. Acesta a lăsat în urma lui o avere artistică reprezentată de piesele care au bucurat ani de zile pe scenele naționale și pe cele străine.

Citeste si: Cine sunt cele 8 persoane care au murit în accidentul aviatic de lângă Milano. Milionarul Dan Petrescu și familia lui se numără printre victime

Petrică Moise s-a născut pe data de 19 iunie 1947 la Chisoda, județul Timiș,

într-o familie de pastori bănățeni. A fost singurul băiat al lui Aurel si Persida Moise.

Petrică Moise nu era vaccinat împotriva virusului COVID-19. Artistul a încetat din viață sâmbătă seară, în spital, după ce a pierdut lupta împotriva virusului COVID-19.

În ce stare era Petrică Moise înainte să se stingă din viață
Medicii și-au dat toate puterile pentru a-l salva, dar starea lui s-a înrăutățit, ulterior a fost transferat la Secția de ATI, unde s-a stins din viață după câteva ore.

Petrică Moise avea plămânii grav afectați.
„Astăzi regiunea de Banat a pierdut un adevărat simbol. Cu părere de rău vă aducem la cunoștință că Petrică Moise, interpret de muzică populară, a trecut în neființă. Cuvintele sunt de prisos în aceste momente și regretăm enorm această pierdere. Dumnezeu să îl odihnească!”, a scris pe Facebook, pentru Petrică Moise, Politehnica Timișoara.

Petrică Moise a terminat Liceul de Muzică și Arte Plastice din

Timișoara. Ulterior, a făcut și Conservatorul de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, iar apoi a intrat în Ansamblul Mărțișorul al Casei Studenților din Cluj, dar a renunțat la Conservator. În 1971 a mers la Facultatea de Muzică a Institutului Pedagogic din cadrul Universității din Timișoara, iar din 1971 a intrat în Ansamblul Doina Timișului și în Ansamblul Timișul.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤