A murit un medic cunoscut din România. S-a stins într-un mod cumplit

Un cunoscut medic stomatolog din Iaşi, Vadim Sârbu, fondator al unei clinici, a murit după ce a fost înţepat de o albină, în urmă cu câteva zile.

Vadim Sârbu, chirurg protetician, fondatorul clinicii Diadent din Iași, și-a pierdut viața după ce ar fi fost înțepat de o albină.

La aflarea veștii morții medicului, prof. univ. dr. Grigore Tinică a postat un mesaj emoționat pe pagina sa de Facebook.

Medicul dentist a decedat din cauza înțepăturii unei albine. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, nu i s-a mai putut face nimic. În urma lui a lăsat o imensă suferință.

„Și a mai plecat unul dintre noi la Ceruri… Vadim Sârbu… Tânăr, plin de viață, o forță care dădea lumii trăire, cu aceeași intensitate cu care îți definea propriul destin. Mâini de aur pentru cei aflați în nevoie, o bucurie de Om pentru familie și pentru toți cei care l-am cunoscut. Te întrebi, câteodată, de ce? De ce atâta grabă în întâlnirea cu Marele Creator? Ce sens are Viața dacă Moartea ne așteaptă pe fiecare dintre noi, oricând și oriunde, uneori, chiar și în vârful de ac al unei creaturi minuscule în comparație cu Omul.

Dacă aș fi cinic, m-aș gândi poate că, luându-l atât de repede dintre noi, Dumnezeu avea mare nevoie de cineva care să îi trateze Dinții. Sau poate că se plictisea, ascultând tristeți sau rugi deșarte ale unor pământeni mult prea grăbiți de a-și trăi clipa, prea preocupați de Astăzi, uitând că există și vise și iubire și credință și suflet… Și atunci, Înțelept, s-a gândit să își mai apropie un muritor cu caracter puternic, un om adevărat, cu care să împartă clipe de bucurie, în care să aibă încredere sau, poate, doar să facă o saună…cu povești frumoase și savuroase spuse de Vadim.

Nu știu cum, nu înțeleg de ce, știu doar că, de acum, ne mai rămân doar amintiri și speranța că undeva, cândva, ne vom mai reîntâlni în Ceruri. Însă, până atunci, nu îmi rămâne decât să îți trimit un gând bun, să îți aprind o lumânare și să îl rog pe Dumnezeu să aibă grijă de tine. Drum lin, Dragul meu Prieten! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a transmis prof. univ. dr. Grigore Tinică.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤