A Postat O Fotografie Prin Care Și-A Uimit Fanii

Andreea Tonciu încearcă mereu să își îmbunătățească aspectul fizic. Dacă la Bravo, ai stil vedeta și-a surprins fanii cu look-uri care mai de care mai îndrăznețe și diferite, de data aceasta, cunoscuta concurentă le-a arătat internauților adevărata ei față, fără pic de machiaj.

După ce și-a făcut mai multe intervenții la față, Andreea Tonciu s-a lăsat pozată înainte și după intervenții. Medicul estetician s-a ocupat de aspectul buzelor, dar și de simetria feței.
Vedeta este de nerecunoscut fără pic de machiaj, iar fanii au fost de-a dreptul uimiți când au văzut-o pe celebra brunetă cu fața curată.

Andreea Tonciu a apelat la operații estetice pentru a afișa lookul de azi, care nu mai amintește aproape deloc de tânăra asistentă de televiziune aflată la debut. Chiar dacă acum e greu de recunoscut, trebuie să recunoaștem că rezultatul este unul surprinzător.

Andreea Tonciu, operații estetice: Rinoplastie, silicoane, acid hialuronic în buze
În pofida faptului că a declarat că nu e deranjată de aspectul nasului ei, în cele din urmă Andreea Tonciu a luat în considerare posibilitatea unei operații estetice, iar în 2014 și-a făcut rinoplastie într-o clinică din Istanbul. Rezultatul a fost incredibil, schimbarea fiind mai mult decât evidentă.

Cu 4 ani înainte, Andreea Tonciu și-a mai făcut însă o operație estetică – și-a pus silicoane -, dar schimbarea, deși impresionantă, nu a fost nici pe departe atât de vizibilă ca operația de rinoplastie, care i-a schimbat complet chipul. Și pentru ca schimbarea să fie totală, bruneta și-a injectat și acid hialuronic în buze, devenind, practic, de nerecunoscut.

După ce, vreme îndelungată, Andreea Tonciu a stat departe de micul ecran, bruneta a revenit în forță, la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities’, cu un aspect total schimbat.

Și dacă la Andreea Tonciu operațiile estetice și-au spus deja cuvântul, bruneta a vrut să demonstreze că și în privința stilului a apărut o schimbare. Din acest punct de vedere a reușit, ținutele sale fiind extrem de apreciate de jurați, însă, în scurt timp, ea a reușit să agite spiritele în platoul show-ului, intrând în conflict, pe rând, cu Bianca Rus, cu Maria Ilioiu, cu Raluca de la Bambi și nu numai.

Chiar dacă au existat multe momente explozive atât în timpul filmărilor, cât și în culise, Andreea Tonciu, paradoxal, a câștigat un capital uriaș de popularitate, datorită stilului ei frust și plin de umor, care reușea să stârnească de fiecare dată hohote de râs. Dat fiind că show-ul va reîncepe curând, avem convingerea că Andreea Tonciu va fi din nou în centrul atenției…

➦ CITEȘTE ȘI... ➤