Acces Direct. Mamă cu doi copii, în stradă în prag de Paște. Tânăra amărâtă a fost pusă în stradă de propria mamă: „Pe toți îi primește, pe mine nu”

O tânără mămică de doar 18 ani, care a dat viață la doi îngerași de copii, se zbate acum să le pună celor mici câteva bucate cu ocazia Paștelui.

Narcisa și cei doi băieței a săi locuiesc într-o magazie de lemne, unde nu au curent sau căldură și nici apă, despre mâncare sau alte capricii ale celor mici nici neputând fi vorba.

Narcisa este din Ialomița și a devenit mamă la o vârstă fragedă. A avut o viață grea, cu mai mulți frați și părinți alcoolici, care nu au fost de acord cu alegerea ei de a păstra copilul. Tânăra, însărcinată la acea vreme,

a fost dată afară din casă chiar în mijlocul iernii, iar de atunci își caută un adăpost deasupra capului, deși nimeni nu vrea să o ajute.

„Am ajuns aici din cauza părinților, mama m-a dat afară din casă în toiul iernii. Pe frații mei, care sunt pocăiți, îi primește. Pe mine nu.

Toți banii pe care îi aduceam în casă îi dădeau pe băutură. Copiilor le fac mâncare gătită, depinde, dacă nu, supe instante”, a mărturisit Narcisa cu tristețe în glas.

Narcisa se chinuie pentru copii săi care nu au ce mânca de Paște

Norocul tinerei și al celor doi copii ai săi este Marius, noul iubit al Narcisei, cu care este împreună de doi ani. Cei doi au devenit părinții unui băiețel care acum are doar cinci luni, Marius „adoptându-l” și pe primul fiu al

fetei, pe care îl cheamă tot Marius, și al cărui tată natural se află acum în spatele gratiilor.

Impresionați de cazul tinerei mame care în prag de Paște nu are cu ce să își hrănească cei doi copilași, folosindu-le hăinuțele vechi pentru a astupa găurile din cămara de lemne prin care intră frigul, mai mulți oameni cu

inimă de aur s-au mobilizat, printre ei aflându-se și cunoscuta interpretă de muzică populară, Viorica Macovei.

„Este foarte dureros ceea ce vedem. Noi avem pretenția că trăim într-o lume evoluată, că mai toți trăiesc bine, dar iată că nu, nu este așa. Sunt oameni care nu trăiesc bine și chiar se chinuie. Am plâns când am văzut.

Vreau să le transmit părinților care chiar muncesc să le ofere câtuși de puțin copiilor, Dumnezeu să vă ajute, și unde omul face un pas, Dumnezeu face 10. Sunt convinsă că va apărea o luminiță de speranță și pentru voi”, a spus artista la Acces Direct. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤