Accident rutier grav pe DN6, în Mehedinți, cu trei autovehicule implicate. Un tânăr de 25 de ani a murit

Accident rutier grav pe DN6, în Mehedinți.

Tragedie astăzi pe Drumul Național 6, în Mehedinți. Un bărbat a murit în urma unui grav accident rutier după ce două tiruri și o autoutilitară s-au ciocnit pe un pod.

Accident rutier grav pe DN6, în Mehedinți
În total, trei autovehicule, o autoutilitară şi două autotrenuri, au fost implicate, luni, în accidentul rutier produs pe DN 6, între Orşova şi Turnu Severin, în zona viaductului Bahna. Din păcate, unul dintre şoferi, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a decedat.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, la faţa locului au intervenit Detaşamentul de Pompieri Orşova cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar la sosirea pompierilor, şoferul autoutilitarei, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani, nu prezenta semne vitale, fiind încarcerat. La scurt timp după, tânărul a fost declarat decedat.

Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor SMURD şi SAJ. (…) Cea de-a doua victima a accidentului, şoferul unuia dintre autotrenuri, a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, ulterior fiind transportat la spital, în stare de conştienţă, a informat ISU Mehedinţi.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤