Această Bătrânică Are 72 De Ani Și A Fost Condamnată La 4 Ani De Închisoare Pentru Ceva Strigător La Cer: Alții Fură Zeci De Milioane Și Nu Pățesc Nimic!

O bătrână de 72 de ani din Focșani a fost condamnată la 4 ani de închisoare cu executare, pentru că ar fi dat mită o găină și suma de 1.000 de lei unei persoane pentru a-i angaja o rudă în spital.

Inculpată pentru trafic de influență, femeia este ținută în tribunale de 17 ani. Până acum, bolile au fost cele care au ținut-o pe

femeie departe de închisoare: hepatita dar și cancerul au fost afecțiunile care i-au înduplecat pe procurori să amâne executarea pedepsei, informează Antena 1.

Femeia a cerut clemență inclusiv președintelui țării, dar nu a primit-o. În dosarul Microsoft, procurorii au afirmat că statul a fost prejudiciat cu aproape 27 de milioane de euro, mita fiind de 60 de milioane de euro.

Cea mai mare pedeapsă din dosarul Microsoft a primit-o fostul primar al Municipiului Piatra Neamț,

Gheorghe Ștefan. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, deoarece nu și-a recunoscut fapta. Ceilalți inculpați au primit câte doi ani de închisoare.

CITESTE SI – Un copil a mers la Hagi şi l-a întrebat: „Domnule Hagi, veniţi la ziua mea de naştere?” Ce a urmat apoi i-a lăsat pe toți fără cuvinte:

Andrei Teodorescu este un puști ca l-a aşteptat pe Gică Hagi la o conferință de presă de naul trecut de la FC Viitorul. Băiatul l-a rugat ca în data de 18 ianuarie 2018, când va împlini opt ani, să vină la petrecerea pe care o organizează alături de toti cei dragi!

Andrei: Domnul Hagi?
Hagi: Da!

Andrei: Pot să vă invit la ziua mea?

Hagi: Când e?

Andrei: Pe 18 ianuarie!
Hagi: Atunci suntem în cantonament în Antalya! Vedem, vorbim cu mami…

Andrei: O să fie la Medgidia!

Hagi: Te chemăm în cantonament şi stai cu noi!, a fost dialogul purtat de cei doi, potrivit Antena3.ro.

Puștiul, care face si fotbal (la CS Medgidia), nu a putut ajunge în cantonamentul din Antalya,

însă a avut parte de o supriză uriasă cu o zi înainte să împlinească vârsta de opt ani! Mai exact, băiatul a mai multe cadouri din partea lui Gică Hagi, scrie ziuaconstanta.ro.

Semn că cel mai mare fotbalist român din toate timpurile nu a uitat de ziua lui. Ce părere aveți despre gestul lui Giga Hagi?

➦ CITEȘTE ȘI... ➤