Actorul Ciprian Nemeşiu și-a luat viața la 39 de ani

Ciprian Nemeşiu, membru al Trupei Freeze şi trainer de improvizaţie în cadrul şcolii de actorie Dream & Act, şi-a pus capăt zilelor luni, 8 Martie. Artistul avea 39 de ani.

Potrivit unor surse din Poliţie, actorul s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 al Capitalei.

Vestea a căzut ca un trăsnet în rândul celor care l-au iubit şi cunoscut.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îţi mulţumim pentru tot şi te iubim!”, este mesajul de „adio” pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

Actor şi economist, Ciprian Nemeşiu a făcut parte din echipa hotelului Howard Johnson Grand Plaza Hotel (actualul Sheraton) şi Ramada Plaza. A avut colaborări cu televiziunile Brava Tv, Happy Fish şi Digi24 şi cu majoritatea teatrelor din Bucureşti.

A dezvoltat trupa de teatru de improvizaţie ”Freeze”, care activează cu succes pe scenele bucureştene. Ciprian Nemeşiu a absolvit Facultatea de Actorie din cadrul Universităţii Spiru Haret şi Facultatea de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Ultima postare a lui Ciprian Nemeșiu pe Facebook dezvăluia poftă de muncă și dragoste de scenă. Actorul anunța că începe un nou curs de improvizație.

„Încep…din nou. Habar n-am câte cursuri am ținut până acum. Nu am avut niciodată liste de genul. Ce știu e că mă bucur de fiecare dată ca și cum ar fi prima oară. Nici n-are cum să fie altfel.

Cursurile de impro sunt mișto – cunoști oameni noi, ai parte de provocări noi, te dezvolți distrându-te, mai spui ce-ți trece prin minte fără să fii judecat… scoți sufletul la zburdat.

Și chiar dacă stau pe margine … mă bucur de ce se întâmplă în fața mea. Atât. Vă aștept să facem un curs, așa, ca după multe luni de stat în casă”, scria Ciprian Nemeșiu pe Facebook.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤