Actrița Carmen Tănase, despre certificatul verde: „O să mă lupt cu ei până în pânzele albe. Nu mă autoizolez, mă izolează societatea”

Actriţa Carmen Tănase a afirmat că nu este de acord cu măsura impusă de autorități privind certificatul de vaccinare şi situaţia artiștilor care, deşi au schema de vaccinare completă au ajuns în stare gravă la spital.

Aceasta îşi menține poziţia de a refuza vaccinarea şi testarea, relatează Antena3.

Întrebată ce va face când nu va mai putea dovedi dreptul de intra în anumite locații pentru că nu este vaccinată, actriţa Carmen Tănase a subliniat că atât timp cât este cetățean al acestei țări, unde plătește taxe şi impozite are dreptul să intre oriunde vrea.

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite.

În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care

se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea”

Chestionată pe tema autoizolării, Carmen Tănase a spus că nu va recurge la asta, pentru că dorește să meargă mai departe.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma.

Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”, a conschis actriţa Carmen Tănase la Antena 3. scrie gandul.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤