Actriţa Cloris Leachman a murit. Este zi de doliu în lumea cinematografiei

Actriţa Cloris Leachman a murit. Este zi de doliu în lumea cinematografiei 1
Actriţa Cloris Leachman a murit la 94 de ani din cauze naturale. Artista a lăsat în urmă cinci copii, o carieră vastă, numeroase premii câștigate și o mulțime de fani îndurerați.

Persoanele apropiate şi fanii acesteia au postat mii de mesaje pe rețelele sociale în semn de omagiu pentru actrița ce a decedat.

Apropiaţii acesteia au fost dărâmaţi la aflarea veştii că faimoasa actriţa s-a stins din viaţă.

„M-am considerat întotdeauna norocoasă pentru că am avut șansa de a lucra cu ea”, a declarat actrița Ellen DeGeneres, pe Twitter. Iar producătoarea și actrița Reese Witherspoon a spus despre Cloris Leachman că a fost „o actriță talentată de care îi va fi dor mereu”.

Cloris Leachman s-a făcut remarcată în lumea cinematografiei. Aceasta era deținătoarea a numeroase premii, printre care și un Oscar. A fost nominalizată de 22 de ori la Premiile Emmy și a câștigat opt dintre acestea.

Actrița a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar în 1972 pentru filmul ”The Last Picture Show” al lui Peter Bogdanovich, care i-a adus și premiul BAFTĂ.

Chiar și în ultimii ani de viață a continuat să fie prezentă pe platourile de filmare și a câștigat încă două premii Emmy pentru rolul bunicii Ida din filmul ”Malcolm În The Middle”.

Efrain Ruales, un celebru actor şi prezentator, a fost asasinat
Actriţa Cloris Leachman a murit la 94 de ani din cauze naturale, iar lumea filmului a fost zguduita de faptul ca Efrain Ruales din oraşul Guayaquil a fost asasinat în propria maşină. Acesta se întorcea de la sala de antrenamente, când sper mașina s-a a început să cadă o ploaie de gloanțe. Acesta a fost împușcat de patru ori și a decedat pe loc.

Efrain Ruales tocmai plecase de la sala de fitness alături de iubita lui. În timp ce se aflau în mașină, la aproximativ 600 de metri după ce au pornit, focuri de armă au început să fie trase în direcția lor dintr-un alt vehicul, scrie presa internațională.

În acest caz a fost pornită o anchetă și se analizează toate pistele. Oamenii legii au dezvăluit că nu a fost vorba despre un jaf, având în vedere că toate lucrurile celebrului actor au rămas intacte în mașina personală.

Una dintre pistele pe care merg autoritățile a scos la iveală că bărbatul primise mai multe amenințări cu moartea. Publicația El Universo a făcut public un videoclip cu celebrul actor, în care mărturisea că a primit amenințări cu moartea, după ce ar fi lansat mai multe acuzații de corupție, potrivit BBC.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤