Actriță din serialul ”Mă numesc Zuleyha” moartă după tragicul cutremur din Turcia

Îndrăgita actriță Emel Atici, din serialul ”Mă numesc Zuleyha”, și fiica ei, Püryan Aıcı, au murit după cutremurul care a zguduit Turcia și Siria, pe 7 februarie 2023.

Emel Atici, actriță din serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha”, în care a jucat între anii 2018 și 2022 a murit în urma cutremurului din Turcia.

Îndrăgita actriță lucra la mai multe proiecte la Teatrul de Stat din Adana unde s-a stabilit după absolvirea Facultății de Teatru din cadrul Universității Cucurova.

Actrița și fiica ei, Püryan Aıcı, s-au stins din viață după puternicele cutremure care au zguduit Turcia la începutul acestei săptămâni, anunță stirilekanald.ro.

„ Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră.

Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis casa de producție care s-a ocupat de filmul ”Mă numesc Zuleiha”.

Moartea celor două au lăsat fără cuvinte o lume întreagă, iar colegii și apropiații au transmis mesaje de condoleanțe și regrete pe paginile de socializare.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤