Acuzații explozive ale lui Ciolacu. Unde ar redirecționa Cîțu banii pentru rectificarea bugetară

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seara, că premierul Florin Cîţu foloseşte banii ce urmează să fie alocaţi la rectificarea bugetară pentru „a cumpăra” voturile delegaţilor la congresul PNL.

După ce a stabilit clar care e relația dintre PSD și PNL, și a dezbătut și relația cu președintele Iohannis, Marcel Ciolacu a făcut acuzații incredibile la adresa premierului României.

„Ei confundă aceşti bani cu banii pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva. Eram obişnuit de la domnul Orban, care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de Guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită, pentru a obţine voturile românilor. Acum, trecem la next level. Primul ministru Cîţu, care se luptă cu domnul Orban, foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la congres”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

El consideră că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să pună capăt acestei situaţii.

„Noi realizăm în ce penibilitate ne-au adus, până la urmă, nici nu ştiu, parcă sunt clovni. Când îi vezi cu bodyguarzi la şedinţe, se stropesc cu apă, bodyguarzii nu l-au recunoscut pe Orban. Unde a ajuns România? Dintr-un circ şi dintr-o dorinţă a unui preşedinte de ţară, a lui Iohannis, de a avea guvernul său. Eu nu înţeleg de ce nu intervine şi nu spune: am greşit şi nu se mai poate continua aşa”, a arătat liderul PSD.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤