Adevărul depre boala care l-a măcinat pe soțul Mariei Cârneci

Familia Mariei Cârneci trăiește clipe negre. Soțul acesteia, cu care a fost căsătorită 36 de ani, s-a stins din viață.

Adevărul depre boala care l-a măcinat pe soțul Mariei Cârneci

Maria Cârneci trăiește cele mai grele momente din viața sa, iar alături îi stă familia. Cântăreața încearcă să fie puternică mai ales pentru nepoțica acesteia.

Soțul cunoscutei interpretei s-a stins din viață după o luptă grea cu o boală necruțătoare.

Bărbatul a aflat că are probleme grave de sănătate cu câțiva ani de zile în urmă. Din nefericire, luni, 25 noiembrie, Romulus Petrescu a obosit să mai lupte.

Maria Cârneci a fost alături de soțul său în cele mai cumplite clipe și i-a văzut transformarea pas cu pas. Romulus a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni.

Cu toate că familia spera ca tot calvarul să ia sfârșit, după operație au apărut mai multe complicații. ”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. 

Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a dezvăluit o sursă din preajma familiei sale.

Simptomele cancerului de colon, boală care afectează una din 20 de persoane, atât bărbaţi cât şi femei, sunt foarte evidente. Tocmai pentru că sunt simptome ce par banale, mulţi pacienţi nu îşi fac griji şi se trezesc să urmeze un tratament când boala se afla în faza terminală.

Simptomele cancerului de colon, boală care l-a ucis pe soțul Mariei Cârneci

Romulus, soţul Mariei Carneci, a murit din cauza acestie boli crunte, după cum au confirmat apropiaţii familiei.

”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon.

Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a dezvăluit o sursă din preajma familiei sale, pentru click.ro.

Cancerul de colon este de fapt o tumoră care se formează la nivelul colonului. În cele mai multe cazuri, atunci când abordăm aceasta afecţiune, vorbim despre o leziune precursoare a unui cancer malign (polipi).

Cancerul intestinului gros, cum mai este numit, afectează 700.000 de oameni din întreaga Europă. În ţara noastră, incidenta anuală a cancerului de colon este de peste 8.600 de cazuri.

Iata care sunt simptomele cancerului de colon:

– Scaun cu mucus si/sau sange. Cele mai multe persoane care au scaun cu sange cred ca este vorba despre hemoroizi si iau tratamente pentru vindecarea fisurilor anale. Daca in cazul hemoroizilor sangele este rosu aprins, in cazul cancerului de colon acesta are o nuanta galbena din cauza mucusului.

– Constipatie combinata cu diaree. Persoanele care sufera de cancerul intestinului gros sufera de constipatie si diaree in acelasi timp. Cele doua afectiuni fac cu schimbul in simptomatica lor. Constipatia este provocata de tumorile care cresc in interiorul colonului.

– Dureri abdominale neobisnuite. Prezenta unei stenoze destinde abdomenul si acesta devine dureros la o simpla atingere. Persoana cu aceste simptome nu poate sta in nicio pozitie pentru ameliorarea durerii, caci fiecare pas pe care il face este dureros. De aceea numim aceasta durere una neobisnuita.

– Scadere in greutate. Scaderea brusca in greutate este un alt semnal al instalarii acestei boli. Pe langa celelalte simptome, trebuie mentionate si anemia, oboseala continua, senzatia de extenuare dupa cel mai mic efort depus.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤