Adevarul e aici! Reacții dură pe pagina sa de facebook.

Florin Piersic a reacționat pe pagina sa pe Facebook după ce s-a zvonit că ar fi murit. Actorul a ținut să lămurească întreaga situație în stilul lui caracteristic presărat cu umor.

Ce le-a transmis Florin Piersic fanilor.

Florin Piersic se află în această perioadă în izolare la Cluj-Napoca și le-a dezvăluit fanilor cu un ușor iz de amuzament de ce nu a mai apărut în spațiul public sau pe internet în ultima perioadă.

Îndrăgitul actor le-a transmis tuturor gânduri bune și a încheiat mesajul într-o notă originală.

„Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe Internet sau TV să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut.

Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, a scris marele actor pe pagina sa de Facebook.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤