Alain Delon, la 88 de ani, a fost fotografiat de fiica sa, Anouscha, care îi are în grijă. Cum arată astăzi actorul care declara: „Toate femeile erau obsedate de mine…”

Fiica celebrului actor Alain Delon, Anouchka, a surprins pe toată lumea postând o imagine rară alături de tatăl ei, în vârstă de 88 de ani. Fotografia, publicată pe rețelele de socializare, a venit însoțită de un mesaj emoționant, transmițând o parte din intimitatea și tandrețea momentului petrecut împreună.

În mesajul său, Anouchka împărtășește că a avut parte de o dimineață specială alături de tatăl ei și a decis să eternizeze acea clipă printr-o fotografie. Ea descrie experiența ca fiind un moment unic de tandrețe într-o lume agitată. Privind ochii lui albaștri, mereu plini de viață și de luptă, Alain Delon îi oferă fiicei sale o forță și o căldură inestimabilă.

“Vineri dimineață am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi umple inima de recunoștință. A fost un moment unic de tandrețe într-o lume plină de agitație. Mi s-a părut că era chipeș. Cu ochii lui mereu albaștri ca oțelul, plini de viață, luptători, care îmi dădeau o forță inimaginabilă. E ca propriul meu erou nemuritor. I-am arătat fotografia și i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtășesc cu voi, publicul său care îl iubește. Așa că, cu acordul său, iată-o. Și răspunsul său la îngrijorările voastre este ‘nu vă faceți griji’”, a scris fiica actorului pe pagina ei de Instagram.

Anouchka dezvăluie că, impresionată de frumusețea și sensibilitatea imaginii, a cerut permisiunea tatălui său să o împărtășească cu publicul său, care îl iubește și îl apreciază. Mesajul său pentru fanii lui Alain Delon este unul de asigurare și de liniște, transmitând că nu este necesar să se îngrijoreze.

Însă, acest gest emoționant al Anouchkăi vine în mijlocul unui conflict tensionat între ea și frații ei, Anthony și Alain-Fabien, legat de starea de sănătate și locuința tatălui lor. Disputa dintre cei trei copii ai actorului s-a acutizat în ultima perioadă, având în vedere starea precară de sănătate a lui Alain Delon și decizia privind locul de trai al acestuia.

Problemele de sănătate ale actorului s-au agravat, iar copiii săi au fost implicați într-o dispută pentru a decide unde ar trebui să locuiască acesta și cum ar trebui să fie îngrijit. Tribunalul a intervenit, plasându-l pe Alain Delon sub tutelă consolidată pentru a-l proteja pe el și averea sa, având în vedere problemele sale cognitive și fizice.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤