Alexandru Arșinel A Ajuns De Urgență La Spital.

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Actorul a suferit o intervenție chirurgicală la ochi, din cauza problemelor de vedere.

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cum se simte actorul?

Alexandru Arșinel este în stare gravă la spital. Actorul a fost operat
Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de vedere. Potrivit România Tv, actorul a fost operat la ochi, după ce medicii au fost nevoiți să-i schimbe cristalinul.

Deși nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătatea, Arșinel a precizat că operația s-a încheiat cu succes, iar el se simte foarte bine. Totodată, actorul a menționat că este pe mâini bune, de el având grijă medicul celebru Monica Pop.

Alexandru Arșinel a făcut transplant de rinichi

Biografie
Încurajat de mama sa, se prezintă la examenul de admitere la Facultatea de Teatru din București. În 1960 a fost ales să prezinte alături de colega sa, Cici Dumitrache un spectacol televizat, regizat de marele Valeriu Lazarov, care îi reunea pe studenții de la Actorie, Regie și Conservator. A fost prima sa întâlnire cu divertismentul și cu Televiziunea în primul sediu al TVR din strada Molière…

Avea să fie o dragoste reciprocă, la prima vedere, care durează de peste 55 de ani. La absolvirea facultații, promotia 1962 – Constantin Diplan, Camelia Zorlescu, Mișu Dobre, Harry Baranga, Harry Zomenov, Ion Fiscuteanu, Mihai Gingulescu și Ion Andrei – pleacă la Târgu Mureș unde se deschide secția română la Teatrul Maghiar. În 1964, dă concurs la Teatrul de Revista “Constantin Tănase”, joacă alături de Mircea Crișan, Puiu Călinescu, Horia Căciulescu, Ion Antonescu – Cărăbuș, Zizi Șerban, Mihai Ciucă, Elena Burnaz, cuplurile Horia Șerbănescu – Radu Zaharescu sau Nicu Constantin – Alexandru Lulescu în spectacole de teatru de revistă și face cuplu pe scenă cu Stela Popescu, dând viață cupletelor scrise de Puiu Maximilian. Este directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din 1998.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤