Alexandru Arșinel în stare critică la spital. Ce se întâmplă cu marele actor

Vești proaste despre starea de sănătate a maestrului Alexandru Arșinel. Din nefericire, marele actor a ajuns din nou pe mâinile medicilor, asta după ce în ultimele zile s-a simțit tot mai rău. Starea de sănătate a marelui actor necesită supraveghere permanentă din partea medicilor.

Alexandru Arșinel, în stare gravă la spital
Potrivit Fanatik, marele actor a ajuns din nou la spital, în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat stări de rău. Maestrul Arșinel este internat într-o clinică privată din Capitală unde medicii îl supraveghează permanent. Potrivit Fanatik, starea de sănătate a maestrului s-a deteriorat brusc, iar pentru că are nevoie de supraveghere permanentă, a fost dus la o clinică privată.

Marele actor a rămas internat pentru câteva zile, timp în care i se fac tot felul de investigații. Potrivit aceleiași surse, nu este exclus ca Alexandru Arșinel să mai fie supus unei intervenții chirurgicale în cazul în care tratamentul pe care îl urmează acum nu va avea efectele așteptate.

Înainte de a ajunge din nou la spital, maestrul Arșinel a stat o vreme acasă, având în permanență o asistentă lângă el, pe care familia a angajat-o pentru a-l supraveghea în permanență.

Alexandru Arșinel: Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință
În urmă cu câteva săptămâni, Alexandru Arșinel a participat la un eveniment în Botoșani, unde fusese invitat. A depus mult efort pentru acea deplasare și spunea că mai degrabă de plânge de suferință decât de dureri. De câțiva ani, maestrul a tot fost prin spitale, iar în 2021 a fost operat pe cord, fiindu-i montat un stimulator și un stent.

Marele actor spunea, la un moment dat, că își plănuiește retragerea din lumea teatrului și se gândește să facă asta în locul de unde a plecat în viață, anume în orașul Dolhasca.

Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac, spune Alexandru Arșinel pentru Fanatik în urmă cu trei săptămâni.

Marele maestru nu se confruntă doar cu problemele cardiace. În urmă cu 12 ani, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant renal, iar anul trecut s-a îmbolnăvit de Covid, deși era imunizat cu doză completă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤