Ana Baniciu, în doliu! Mama cântăreței a încetat din viață

Ana Baniciu se află în doliu, după ce mama sa, Adina, s-a stins din viață, în ruma unei îndelungate suferințe. Cântăreața a fost alături de femeia care i-a dat viață, până în ultima clipă.

Ana Baniciu traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Femeia care i-a dat viață a murit și a lăsat în urma sa o durere imensă în sufletul artistei.

Cântăreața a fost până în ultima clipă lângă mama sa. Ana Baniciu a ținut să împărtășească durerea prin care trece, legată de pierderea mamei sale, cu prietenii ei virtuali.

Solistei Ana Baniciu i-a murit mama

Ana Baniciu, în vârstă de 28 de ani, și-a anunțat prietenii virtuali, că femeia care i-a dat viață, a plecat pentru totdeauna de lângă ea. Tânăra cântăreață a fost permanent lângă mama ei în ultimele două luni. Ea a mărturisit că au purtat cele mai frumoase și emoționante discuții, de la mamă la fiică.

Fiica lui Mircea Baniciu a scris un mesaj extrem de emoționant despre mama sa, în dreptul unei imagini în care apare alături de aceasta.

„Adina, mama care si-a dedicat intreaga viata copilei ei, care a sprjinit-o si a trait pentru un singur om… pentru mine! Am stat in ultimele 2 luni alaturi de ea, am respirat in acelasi ritm si ne-am spus tot ce era frumos si poate am mai uitat sa spunem. Am fost alaturi de ea pana la ultima suflare si am condus-o spre un loc luminat.

Mama mea nu pleaca niciodata de langa mine, ea este cu mine la fiecare pas si ma ghideaza! Mama mea sfanta si buna pe care o iubesc infinit mi-a dat ultima si cea mai importanta lectie, lectia vietii si intelepciunea atunci cand vine vorba de moarte!

De multumit, am sa iti multumesc in fiecare zi din viata mea pentru ca ai fost, esti si vei fi langa Ana ta care are planuri mari si care nu o sa stea o secunda, o sa te faca mandra in continuare, asa cum a facut-o si pana acum! Te iubesc cu toata fiinta mea, in fiecare secunda! ♥️”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤