Ana Bodea și Valentin Butnaru, dezvăluiri inedite despre relația lor: “Cred în energia oamenilor”

Ana Bodea și Valentin Butnaru au fost în centrul atenției la un eveniment mondial. Deși nu au avut ținute perfect asortate, ei au interpretat liber codul vestimentar al petrecerii. Cei doi, actrița și prezentatorul TV, au fost surprinși zâmbind unul la altul și au vorbit despre cum s-au întâlnit pentru prima dată, ce își apreciază cel mai mult unul la celălalt și cum gestionează diferența lor de vârstă.

Ana Bodea și Valentin Butnaru, detalii despre relația lor
Ana Bodea și Valentin Butnaru sunt colegi în același trust media și formează un cuplu de aproximativ un an. El este prezentator la Observator, iar ea este cunoscută pentru rolul din serialul „Lia – Soția soțului meu”. La petrecerea Unica Urban Party Nostalgia, cei doi au dezvăluit detalii despre prima lor întâlnire și planurile lor de vacanță pentru vară.

Ana Bodea a ales o ținută inspirată de stilul lui Christina Aguilera de la „My VH1 Music Awards” din 2000, lucrând cu un designer pentru acest look, în timp ce Valentin a făcut o glumă despre outfit-ul său aparent neschimbat din anul 2000.

Despre diferența lor de vârstă de 15 ani, Ana, în vârstă de aproape 24 de ani, aduce o combinație de entuziasm tineresc și maturitate dobândită din cariera sa în balet și apoi în actorie. Valentin a glumit că el rămâne “în stadiul de 20-21 de ani” și că au un umor și reacții similare, fără probleme majore apărute între ei.

“Ne înțelegem perfect, ca și cum ne-am fi cunoscut dintotdeauna”, a adăugat Ana, în timp ce Valentin a făcut o remarcă amuzantă despre părul său.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤