Andra Măruță, replică pentru criticii care îi reproșează că s-a îngrășat: “Nu mă mai chinui”

Andra Măruță a surprins cu o reacție imprevizibilă, în urma criticilor recente privind creșterea în greutate. Vedeta este foarte activă în mediul online și se bucură de o comunitate strânsă de fani. Cu toate acestea, unii internauți i-au reproșat artistei că a acumultat câteva kilograme în plus.

Cum a reacționat Andra după ce a fost acuzată că s-a îngrășat
Recent, Andra Măruță a fost subiectul unor critici din partea internauților, care au observat o creștere în greutate și au comentat despre aspectul ei fizic. Cu toate acestea, soția cunoscutului prezentator de la PRO TV a ales să ignore comentariile negative venite din spațiul virtual. Jurata emisiunii „Românii au talent” a afirmat că se simte confortabil cu propria persoană, renunțând la presiunea de a menține o greutate anume.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au talent”, sezonul 14.

Cunoscuta artistă a decis să nu mai urmeze regimuri alimentare stricte sau să aspire la o formă fizică ideală. Andra se simte mulțumită de aspectul său actual, iar în prezent, soția lui Cătălin Măruță se străduiește să evite stresul autoimpus de a corespunde standardelor. La un anumit moment, artista a recunoscut că, pe durata pandemiei, s-a confruntat cu o creștere în greutate, ca urmare a consumului excesiv de mâncare.

„Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,5 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a spus Andra în urmă cu ceva timp, potrivit Libertatea.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone. În 2018, în sezonul opt, a fost antrenoare la „Vocea României”, alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, pânâ când a ales să părăsească show-ul, un an mai târziu, și a fost înlocuită de către Horia Brenciu, care plecase și el din emisiune în 2014.

De ce a plecat artista de la Vocea României
Andra a vorbit în podcastul „Fain & Simplu” găzduit de Mihai Morar despre emisiunea „Vocea României’ și rivalitatea dintre antrenori, lucru care nu a fost deloc pe placul ei.

„Producătorii mi-au promis că n-o să fie pe ceartă și că o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori. Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc care nu-ți face plăcere și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Nu zic că nu fac față, fac, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?”, a povestit artista.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤