Andra, mesaj emoționant pentru fani. Artista, totul despre planurile de Crăciun: “Sunt un copil fericit!”

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra soție a lui Cătălin Măruță este foarte activă în mediul online, unde își ține la curent fanii cu tot ce face.

Artista a transmis un mesaj extrem de emoționant chiar în prag de sărbători, unde a vorbit despre toate planurile ei.

Andra Măruță, alături de familie de Crăciun

Andra Măruță este foarte apropiată de fanii ei și extrem de activă în mediul online. Celebra artistă este foarte activă în mediul online, unde postează ori de câte ori are ocazia, pentru a-și ține fanii

mereu la curent în legătură cu activitatea ei. De fiecare dată când ceva frumos se întâmplă în viața ei, simte nevoia să împărtășească și cu ceilalți.

Ca în fiecare an, cântăreața a publicat un mesaj extrem de emoționant cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Andra a mărturisit că cel mai bun cadou pe care îl poate primi anul acesta este timpul petrecut alături de familie, care este extrem prețios și puțin.

Având în vedere că ea locuiește în capitală, este departe de cei dragi și profită la maximum de clipele petrecute în compania lor.

Andra este extrem de fericită că a mers la cei dragi și că, în sfârșit, va putea sta la povești cu aceștia. Gospodină desăvârșită, are de gând să ajute și în bucătărie, să gătească alături de mama sa. Chiar dacă are, la rândul ei, copii, este cea mai fericită când mama ei o alintă.

Artista le-a urat fanilor săi din mediul online numai bine și le-a transmis cele mai calde gânduri, precum și momente de liniște, așa cum are și ea parte zilele acestea.

“Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii! În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale.

Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Cătălin Măruță a dezvăluit care este cel mai mare defect al său

Cătălin Măruță și Andra sunt un cuplu extrem de discret, dar, din când în când, mai „dau din casă” și dezvăluie lucruri la care fanii nu s-ar aștepta. Prezentatorul TV a vorbit, în cadrul unul interviu oferit revistei Viva! despre cel mai mare defect al său, dar și despre ce regrete are, ce îi place cel mai mult să facă și ce îl face fericit.

Măruță este „pe sticlă” de aproape 20 de ani, iubește ce face, însă emisiunile zilnice și celelalte proiecte pe care le mai are presupun multă muncă și dedicare. De altfel, Cătălin Măruță a recunoscut că acesta

este și principalul defect al său, faptul că muncește prea mult, și că i-ar plăcea să aibă mai mult timp pe care să îl dedice familiei.

Mi-e greu să mă opresc din muncă. Asta pentru că îmi și place ce fac. a spus Cătălin în interviul pentru sursa citată.

Și soția lui, Andra, este extrem de ocupată și, pe lângă muzică, are și ea o carieră în televiziune căreia trebuie să îi dedice timp. Artista face parte din juriul emisiunii „Românii au talent” de la primul sezon și s-a aflat

în postura de jurat și la „Vocea României Junior”, în cele două sezoane în care a fost difuzat show-ul de talente dedicat copiilor.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤