Andreea Bălan, înşelată în dragoste: “Vreau să fiu devotată acum fetiţelor mele”

Andreea Bălan a trecut prin multe dezamăgiri în viața sa amoroasă, fiind înșelată de mai multe ori și neacceptând compromisuri în relații. Ea a devenit un subiect intens discutat pe rețelele sociale și pe Google, cu oamenii exprimând diverse opinii despre viața ei sentimentală.

Într-un interviu sincer, Andreea a dezvăluit că nu a rămas alături de foștii săi parteneri din cauza lipsei de respect, viciilor sau distanței în relație. Ea crede că este important să nu faci compromisuri în iubire și să te iubești și să te respecți pe tine însuți. Cu toate că mulți oameni au o imagine preconcepută despre ea din aparițiile sale media, Andreea susține că este o persoană caldă și iubitoare, având multe de oferit într-o relație de iubire.

În ciuda trecutului său tumultuos, Andreea a găsit acum fericirea alături de Victor Cornea, un jucător de tenis cu 10 ani mai tânăr. Cei doi au fost surprinși într-o escapadă romantică împreună cu fiicele Andreei, iar speculațiile privind o posibilă cerere în căsătorie au luat amploare. Chiar dacă surpriza nu a fost o cerere în căsătorie, gestul plin de tandrețe al lui Victor, aducând un buchet impresionant de bujori și oferind fiecărei fetițe o floare, a fost extrem de emoționant.

Întrebările privind o posibilă căsătorie rămân deschise, însă Andreea a subliniat că trăiește una dintre cele mai frumoase și curate iubiri alături de Victor. Cei doi continuă să împărtășească povestea lor de dragoste cu fanii, menținându-i aproape și păstrându-i informați prin intermediul rețelelor sociale și al aparițiilor lor publice.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤