Andreea Mantea rupe tăcerea și spune adevărul despre Cristi Mitrea: “…câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec” Declarații exclusive

Andreea Mantea s-a hotărât să spună adevărul despre relația pe care a avut-o cu Cristian Mitrea! Frumoasa vedetă Kanal D ne-a oferit declarații în exclusivitate.

Andreea Mantea nu mai vrea să tacă. Frumoasa vedetă Kanal D a decis să rupă tăcerea și a oferit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro o declarație dură în care spune adevărul despre relația tumultuoasă pe care a avut-o cu Cristi Mitrea.Relația a debutat frumos și s-a bazat pe dragoste.

Una puternică, mai ales că din ea a reieșit, în urmă cu 6 ani, o minune de copil, David Andrei. Din păcate, nori negri s-au abătut asupra relației, iar cei doi s-au despărțit.

Au fost momente mai bune și mai rele, însă, în ultima perioadă, declarațiile tendențioase ale lui
Cristi Mitrea au determinat-o pe eleganta Andreea Mantea să iasă din carapace și să își spună răspicat punctul de vedere.

Iată declarația Andreei Mantea, oferită în exclusivitate pentru WOWbiz.ro:

“A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Andreea Mantea: “Sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit”

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui.

Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…

A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm.

Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea.

Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorator să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el.

Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A ințeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu

va mai fi lovit. Referitor la viața mea personală din prezent, vă pot spune că mi-am gasit echilibrul și că mi-e bine așa, în liniște și intimitate, sperând să fiu lăsată să îmi cresc copilul frumos și fără să sufere mai târziu, văzând fel și fel de declarații murdare și mincinoase, spuse doar

pentru un dram de celebritate. Sper că voi, toți cei care îmi sunteți alături mereu, să înțelegeți demersul meu, dar și motivul pentru care nu am putut să fac publice aceste lucruri până acum și de ce totuși aleg să fac asta în acest moment. Vă mulțumesc!”Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România.

Cu o carieră lungă în spate, frumoasa vedetă a fost mereu apropiată de publicul ei, care a susținut-o indiferent de deciziile pe care le-a luat de-a lungul timpului. Realizatorarea show-ului tv “Trăiri alături de Andreea Mantea” și fosta moderatoare a emisiunilor-fenomen de la Kanal D,

Puterea Dragostei sau WOWbiz, Andreea Mantea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cristian Mitrea, luptător MMA, pe care l-a cunoscut, în urmă cu șapte ani, în cadrul unui show tv cu iz matrimonial. Scopul emisiunii, care era chiar găsirea unui partener pentru Andreea Mantea, a fost atins.

Bruneta s-a îndrăgostit de unul dintre pretendenți, bărbatul, la rândul său, s-a dovedit a fi de-a dreptul vrăjit de vedeta tv. Și uite așa, povestea de iubire a fost una absolut savuroasă.

Din relația celor doi a rezultat micuțul David, o minune de băiețel pe care Andreea Mantea l-a crescut singură, dar extrem de frumos și căruia i-a oferit o educație așa cum rar mai vezi în aceste vremuri!

Pentru băiețelul ei, Andreea a renunțat la prezentarea emisiunii de succes Puterea Dragostei, show care se filmează în Turcia, la Istanbul, și s-a întors în România. scrie wowbiz.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤