Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. Vedeta a vorbit despre momentul teribil prin care a trecut. Aceasta s-a temut pentru viața ei!

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. ”Am ajuns la spital, cu simptome de preinfarct”

Andreea Marin a ajuns la spital din cauza unui incident în trafic. Vedeta a povestit unul dintre cele mai terifiante momente prin care a trecut. În urmă cu un an, prezentatoarea TV trece prin două episoade care i-au afectat sănătatea. După ce a fost infectată cu noul coronavirus, aceasta a avut parte de un moment cumplit în trafic, iar din această cauză a ajuns la spital, cu simptome de preinfarct.

În timpul unui interviu la un post de televiziune, Andreea Marin a vorbit despre perioada când a fost infectată cu noul coronavirus și cum s-a vindecat, mărturisind că a trecut relativ ușor prin boală, iar asta datorită faptului că s-a vaccinat anti-covid.

”Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi. Deși sunt cea mai vârstnică dintre colegi, am trecut mai ușor prin boală. Nici partenerul meu nu a scăpat de virus. A avut și fiica mea, dar nu acum, mai demult”, a spus Andreea Marin.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤