Andreea Marin a făcut o nouă dezvăluire emoționantă după ce a slăbit. „Mi-a readus bucuria. Mămică din nou”

Andreea Marin a făcut o impresionantă revelație după ce a reușit să își transforme viața complet. La vârsta de 49 de ani, ea a luat decizia de a face schimbări majore. După ce a reușit să piardă 16 kilograme în greutate, cunoscuta prezentatoare TV nu s-a oprit aici. A început să se dedice sportului intens pentru a-și menține noua formă, primind sprijinul neîncetat al unei persoane deosebite.

Anunțul ei emoționant a fost făcut public pe diverse platforme online, în care a împărtășit bucuria sa și determinarea de a-și îmbunătăți aspectul fizic și sănătatea. Astfel, s-a angajat să își aloce mai mult timp pentru activitatea fizică, iar primele rezultate sunt deja evidente.

Andreea Marin a fost susținută în această călătorie de transformare de către o persoană esențială, pe care a dezvăluit-o într-o postare pe internet, însoțită de imagini din sala de sport. Potrivit vedetei, Ioana Tiganilă, o personalitate cunoscută din lumea televiziunii care administrează sala de antrenament și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, a fost un sprijin de neprețuit.

În plus, Andreea Marin și-a exprimat recunoștința față de antrenoarea sa, subliniind rolul acesteia în menținerea motivației și continuarea progresului în noul său stil de viață.

„Colaborarea dintre două femei remarcabile mi-a adus înapoi bucuria mișcării, realizate cu determinare și eleganță în același timp, de două ori pe săptămână, respirația corectă și sănătoasă, precum și flexibilitatea corpului, mult îmbunătățită astăzi”, a scris Andreea Marin pe platformele de socializare.

Andreea Marin a reușit să piardă 16 kilograme în timpul acestui parcurs dificil, exprimându-și mulțumirea pentru această transformare. Deși a atins greutatea pe care o avea în perioada liceului, acum își acordă o atenție sporită sănătății sale.

„Am reușit să dau jos 16 kilograme. Mai sunt de dat jos 3-4 kilograme. Nu doresc să slăbesc mai mult. Practic, am ajuns aproape de greutatea pe care o aveam în liceu, așa că nu vreau să exagerez. Pentru mine este mai important să fiu sănătoasă. Am efectuat recent toate analizele medicale. Recomand tuturor, în special femeilor de vârsta mea, am 49 de ani, să își acorde o atenție deosebită sănătății lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt în regulă”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni televizate, după succesul său în lupta cu kilogramele în plus.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤