Andreea Marin e în culmea fericirii la 49 de ani, de ziua ei. A făcut anunțul momentului și este mândră la maxim

Andreea Marin, la vârsta de 49 de ani, celebrată pe 22 decembrie, se simte mai fericită ca niciodată. Recent, a sărbătorit și ziua de naștere a fiicei sale, Violeta, care a împlinit 16 ani pe 15 decembrie. Andreea a împărtășit pe Facebook sentimentele ei de optimism și determinare, subliniind forța interioară care o ghidează: “Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, și nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate!”

Ea continuă să descrie reziliența și refuzul de a accepta excuze sau incapacitatea, punctând importanța voinței și creativității personale: “Și în cele mai mult momente din viață, nu există scuză sau “nu pot”, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim. Punct.”

Andreea nu pierde timpul plângându-se când lucrurile nu merg cum și-ar dori, ci preferă să-și canalizeze energia spre găsirea altor soluții. Auto-descoperirea și autoaprecierea sunt teme recurente în mesajul său, exprimând o profundă cunoaștere de sine și o apreciere pentru valorile care îi ghidează viața.

Simbolizând reziliența și sacrificiul personal, Andreea descrie propria personalitate ca fiind modelată din dragoste, dăruire, sacrificiu, bucuria de a atinge înălțimile, dar și prudența și credința. În pofida tentațiilor de a alege calea mai ușoară, ea rămâne fidelă valorilor adânc înrădăcinate.

Pe lângă sărbătorirea propriei zile de naștere, Andreea Marin a marcat și un moment important pentru fiica sa, Violeta, printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare și o serie de fotografii impresionante dintr-o ședință foto mamă-fiică. Mesajul adresat fiicei sale, „La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai… un gând!” subliniază legătura profundă dintre cele două. Postările au atras rapid zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii pozitive, evidențiind frumusețea și farmecul tinerei Violeta și bucuria și mândria Andreei pentru aceasta.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤