Andreea Tonciu a dezvăluit numele câștigătorului de la Survivor All Stars: “Războinicii au nevoie de bani”

Andreea Tonciu a făcut public numele câștigătorului din cadrul competiției Survivor All Stars. În ciuda imaginii sale publice, fosta prezentatoare TV susține că puțini cunosc cu adevărat cine este ea în profunzime și ce caracter are.

Într-un interviu acordat pentru Spectacola.ro, Andreea Tonciu a dezvăluit: „Eu sunt o persoană obișnuită, sinceră și generoasă, dar, în această lume, există și persoane care nu te plac și pot distorsiona realitatea. În final, puțini oameni, în afară de familia mea și de prietenii apropiați, cunosc cu adevărat cine sunt eu, Andreea Tonciu.”

Fără constrângeri, Tonciu a recunoscut că în timpul liber nu acordă prea multă atenție aspectului său: „Când nu sunt la filmări sau nu trebuie să dau interviuri, nu mă preocupa să arăt perfect. Ies la cumpărături sau în parc cu copilul, fără a mă machia sau coafa.”

Andreea Tonciu a participat în acest an la Survivor All Stars, deși parcursul său în competiție a fost scurt. Cu toate acestea, ea a avut câțiva favoriți în competiție. Chiar dacă a fost parte a echipei Faimoșilor, Tonciu spune că ar dori ca unul dintre foștii săi adversari să câștige premiul mare.

„Pun pariu pe Ștefania, cred că ar trebui să câștige o femeie. Consider că Războinicii sunt cei care au nevoie mai mult de bani, față de noi. Este momentul să fie promovați și alți concurenți, noi suntem deja din trecut și e timpul să apară și alții. Așa sunt eu, cu un suflet bun.”, a mai adăugat Tonciu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤