Anunț șocant înainte de Sărbători! Oana Roman divorțează

Oana Roman divorțează! Îndrăgita vedeta a anunțat, pe contul de Facebook, că ea și soțul ei au decis să pună punct mariajului lor. Mesajul lung și emoționant tratează cauza despărțirii, dar și ce se va întâmpla cu fiica lor în acest proces!

Oana Roman divorțează
„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare! Am scris-o si am sters-o apoi! Din pacate o fac pana la urma!

Sunt un om asumat, sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta, asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie fata de publicul meu, pe care nu l-am mintit niciodată’, anunță ea separarea.

‘Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații. In aproape 7 ani de relație, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut si momente foarte grele, in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si-au pus amprenta asupra noastră si, desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu’, scrie vedeta pe contul de Facebook.

‘Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide’, mai scrie Oana Roman, lăsând astfel o portiță împăcării cu tatăl copilului ei.

‘Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora, din toate punctele de vedere’, mărturisește vedeta.

oana roman divorțeaza
Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună punct mariajului lor de 7 ani

‘Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris. Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință, si imi doresc ca relatia noastră, ca părinți, sa ramana una civilizată și de prietenie in a putea sa ne creștem în mod responsabil copilul’, mai scrie vedeta.

‘Marius a fost lângă mine cand nu a fost nimeni, s-a împlicat impecabil din punct de vedere afectiv si fizic in cresterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase si pt asta il respect si il voi respecta toată viața mea!

Imi doresc sa avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care il avem’, mai scrie Oana Roman.

‘Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relatia noastra ca părinți trebuie sa ramana impecabilă.

Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu intre noi, dar acum amândoi stim ca aceasta separare este unica soluție.

Mi-as dori ca presa sa nu speculeze aberant atata timp cat cred ca am fost destul de clară!’, încheie Oana Roman.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤