Anunț surprinzător făcut de Cristi Brancu după paisprezece ani de căsnicie: “E viața mea!”

Cristi Brancu a făcut public anunțul după paisprezece ani de parteneriat în călătoria vieții. Prezentatorul se simte împlinit de drumul său în cariera media, având o experiență de 31 de ani în acest domeniu, însă și viața sa personală este o sursă de bucurie. Pe 25 octombrie, a marcat 14 ani de când a început oficial o călătorie comună cu Oana Turcu.

În prezent, el găzduiește cu succes emisiunea “Exclusiv VIP” la Prima TV. Alături de el în acest proiect sunt și membrii familiei sale, soția sa, Oana, și micuțul Tudor, fiul lor. Astfel, își petrece majoritatea timpului alături de cei dragi, atât la locul de muncă, cât și acasă.

Cristi Brancu a făcut declarații după ce a sărbătorit paisprezece ani de parteneriat marital. Prezentatorul se bucură de o legătură frumoasă cu soția sa, Oana Turcu, remarcând că au avut de înfruntat provocări, dar nu au trecut prin momente foarte dificile. Ei știu să se respecte reciproc, să se iubească și, mai presus de toate, să-și respecte opinile, chiar dacă uneori acestea sunt divergente.

“Chiar pe 25 octombrie sărbătorim 14 ani de parteneriat. Au fost ani plini de emoții, încercări și realizări, dar niciodată nu am întâmpinat dificultăți majore. Ne înțelegem chiar și fără să vorbim, ne îmbrățișăm și ne iubim în fiecare zi, chiar dacă avem păreri diferite. Nu m-am simțit niciodată mai iubit. În funcție de situație, fiecare are cea mai bună părere, uneori eu, alteori ea. Uneori, chiar și Tudor vine cu idei geniale! Privim mereu înainte, fără a ne lăsa influențați de orgolii inutile”, a spus Cristi Brancu pentru Ciao.ro.

Se împlinesc chiar și 31 de ani de la publicarea primului său articol. Această aniversare are loc pe 1 noiembrie – și este și ziua de naștere a Oanei, o coincidență semnificativă! În acești ani, am realizat atât de multe – am scris și am vorbit, am fost pe scene, în săli de curs și pe YouTube -, încât uneori cineva mă întreabă – “mai poți”? Iar eu răspund fără ezitare: aceasta este viața mea! Nu m-am lăsat niciodată doborât de ceea ce mi-am dorit! Nu doar că mai pot, dar suntem în mișcare, cu energie, pregătiți pentru tot ce urmează!”, a adăugat Cristi Brancu.

Ce l-a atras pe Cristi Brancu să se alăture echipei Prima TV, în comparație cu alte rețele de televiziune?
Decizia sa de a părăsi trustul care l-a consacrat a surprins pe mulți. Prin urmare, oamenii au fost curioși să afle de-a lungul timpului motivele pentru care Cristi Brancu a optat să se întoarcă în televiziune la Prima TV.

“Am găsit la Prima TV o atmosferă de decență, dorința de a realiza lucruri de o calitate superioară, de a căuta să atingem audiența prin conținuturi valoroase și nu prin senzaționalism ieftin, încercarea de a promova ceea ce înseamnă cu adevărat o personalitate publică puternică și o poveste autentică, fără să rănească. Aceasta este ceea ce am căutat în ultimii 30 de ani, iar aici sperăm să găsim în fiecare zi”, a dezvăluit Cristi Brancu exclusiv pentru noi.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤