“Anunţăm cu inimile îndurerate că, în urma unui accident, a plecat dintre noi!” Ce veste trista

O româncă în vârstă de 42 de ani a murit, miercuri seară, într-un cumplit accident de circulație. Femeia, care se îndrepta spre locul de muncă în momentul tragediei, a fost găsită moartă chiar de iubitul ei.

Accidentul a avut loc miercuri seară, la Zanica, pe centura de sud a orașului Bergamo, din Italia. Victima, pe nume Mihaela Carmen Bătăiosu, era din Craiova și se îndrepta spre locul de muncă atunci când, în jurul orei 22:30, s-a întâmplat nenorocirea, scrie ecodibergamo.it.

Rezidentă a orașului Verdello, Mihaela se îndrepta spre locul de muncă, în direcția Seriate. La un moment dat, una dintre mașini a intrat pe contrasens, iar cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, chiar sub podul de pe via Pradona. Românca a murit pe loc în urma impactului, unul extrem de violent. Pasagerul celeilalte mașini, care circula spre Stezzano, a fost dus la spital cu răni serioase. Este vorba despre un italian de 40 de ani, rezident al orașului Urgnano, care a fost transportat la spitalul „Papa Giovanni” din Bergamo.

Mihaela lucra la aeroportul Orio din Serio, fiind resposabilă cu întreținerea curățeniei avioanelor. De fiecare dată când ajungea la muncă, își suna iubitul, pentru a-l anunța că drumul ei s-a încheiat cu bine. Cum asta nu s-a mai întâmplat de această dată, iubitul ei, un român pe nume Florin, s-a urcat în mașină și a pornit în căutarea ei. A urmat fix același drum pe care îl făcea femeia, așa că a avut în șoc când a ajuns la podul de pe via Pradona.

Mihaela avea două fete: una majoră și una minoră.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤