Anunțul momentului in Romania! Adio, certificat verde!

Cristian Terheș, europarlamentar PNTCD, a transmis recent că hotărârile de guvern care impun Certificatul Verde Digital și continuarea stării de aler.tă au fost anulate, în primă instanță, de Curtea de Apel Cluj.

Potrivit informațiilor transmise de Cristian Terheș pe pagina sa de socializare, acțiunea a fost inițiată de avocații Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Totuși, hotărârea poatea fi atacată cu recurs, scrie europarlamentarul.

„Curtea de Apel Cluj a anulat, in prima instanta, hotararile de guvern care impun Certificatul Verde Digital si continuarea starii de ale.rta. Actiunea a fost initiata de avocatii Mikolt Kapcza și Gabriel Marin. Nr. de dosar pe rolul Curtii de Apel Cluj e 607/33/2021.

Aceasta hotarare poate fi atacata cu recurs. Daca anularea ramane definitiva, dat fiind ca DEJA s-au incalcat in baza acestor acte foarte multe drepturi si libertati fundamentale ale cetatenilor, intregul Guvern este grup infractional organizat ce a comis infractiunea de abuz in serviciu in forma continuata.

Camera Deputatilor are obligatia, in acelasi context, sa respinga abjectia impunerii Certificatului Verde Digital si sa redea romanilor dreptul sa-si exercite libertatile fara conditionari.

Nu in ultimul rand, Parlamentul are obligatia sa demita prin motiune de cenzura acest guvern PNL tradator condus de Florin Citu, guvern care a ingradit ab.uziv drepturile romanilor.

Lupta pentru libertate continua! E important sa intelegeti fiecare ca aceasta lupta e una perpetua. Ne vedem in strada, in Bucuresti, pe 2 octombrie 2021! Felicitari inca odata celor doi avocati clujeni Mikolt Kapcza și Gabriel Marin!”, a scris Cristian Terheș pe Facebook.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤