Artistul Petrica Mitu Stoian, inmormantat langa femeia care i-a schimbat viata

Petrica Mitu Stoian si-a pregatit locul de veci, de parca si-a presimtit moartea. Indragitul cantaret a ales si versurile de pe cruce, dupa trecerea in nefiinta. Cantaretul de muzica populara va fi inmormantat langa femeia care i-a calauzit pasii in ultimii ani!

Petrica Mitu Stoian s-a stins din viata pe 6 noiembrie la doar 61 de ani! In aceasta vara, cantaretul a primit decizia de pensionare, dar nu a apucat sa se bucure de liniste! Solistul va fi inmormantat in cimitirul Ungureni din Craiova si isi pusese si crucea la locul de veci, cu putin inainte sa se stinga din viata, de parca si-ar fi presimtit moartea, scrie click.ro.

Potrivit aceleiasi surse, Petrica Mitu Stoian a vurt sa-si doarma somnul de veci langa o femeie care i-a fost extrem de apropiata. Este vorba despre Maria Gusman, sotia impresarului sau, care s-a ocupat de imaginea artistului.

A suferit mult dupa moartea Mariei. In urma cu doar cateva saptamani, artistul a vorbit despre decesul prietenei sale si a spus atunci ca din cauza socului a slabit 25 de kilograme in trei luni.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment”, a mărturisit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV.

„Mă simt mai bine așa, mai suplu. Încap în haine în care înainte nu le mai puteam purta. Am acum 74 kg”, a declarat Petrica Mitu Stoian, potrivit click.ro.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤