Așa Ceva Nu S-A Mai Întâmplat Niciodată Și Nimeni Nu Credea Că Este Posibil. El E Copilul-Minune Al Planetei, Uite Ce A Făcut La Doar Câteva Minute De La Naștere

O echipă medicală din Brazilia arămas cu cura căscată la propriu atunci când au văzut toți de ce e în stare acest copilaș la doar câteva minunte de la naștere.

Acest nou-născut a sfidat orice reguli de creștere normală pe care le cunoșteau medicii și asistentele, a sfidat până și gravitația. De ce?

Pentru că a început să meargă la doar câteva minute după ce s-a născut. Oamenii care lucrau la un spital din Brazilia încercau să îi facă fetiței prima ei baie, dar copila avea o altă idee.

În clipul de mai jos puteți vedea copilul-miracol, așa cum a fost denumit în presa internațională, încercând și chiar reușind să meargă singur.

Pe fundal oamenii din încăpere se aud spunând: ,,Oh, doamne, fetița MERGE! Doamne! Lasă-mă să filmez asta!”. Imediat ei mai cheamă încă un coleg, apoi plâng toți!

Nu se știe încă unde mai exact a avut loc totul, dar se crede că moașa lucreză la spitalul Santa Cruz, din orașul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei.

Această întâmplare este atât de deosebită fiindcă în mod normal copiii au nevoie de 12 luni pentru a merge.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤