Augustin Viziru a devenit tată la 40 de ani ! Cum se simte în rolul de tătic și cine este partenera lui de viață

Pop Maria
Adaugă comentariu
Share This!
Augustin Viziru s-a schimbat radical de când este tată, sau mai bine zis, de când a întâlnit-o pe cea care l-a făcut tată pentru prima oară, la 40 de ani. Actorul a jurat, în trecut, că nu mai vrea să audă de relații serioase, însă viața a avut alte planuri pentru el.

Augustin Viziru a fost căsătorit cu Oana Mareș, însă, în anul 2011, drumurile lor s-au separat iremediabilm din cauza infidelității ei. Actorul a jurat atunci că nu se va mai implica niciodată în vreo relație serioasă, fiind mult prea dezamăgit de femeia care i-a fost parteneră de viață ani buni.

Cu toate acestea, în anul 2019 a cunoscut-o pe actuala lui iubită, Laura, care l-a făcut tată pentru prima oară și i-a readus bucuria pe chip, chiar dacă credea că nimeni și nimic nu îl va mai putea ajuta. Însă chiar anul trecut a devenit părintele frumoasei Maria, fetița pe care o adoră pur și simplu și pe care se vede că o va proteja cu prețul vieții lui.

Actorul a făcut și declarații incendiare despre fiica sa, demonstrând, din nou, că sub imaginea tipului dur caruia nu prea îi place să își exprime cele mai adânci trăiri și sentimente, se ascunde, de fapt, un adevărat munte de sensibilitate, mai ales acum, când a apărut în viața lui și Maria.

„Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a spus Augustin Viziru, în cadrul unei emisiuni tv, în care a apărut alîturi de ce amică.

Întrebat dacă are planuri de căsătorie cu Laura, actorul a fost rezervat, spunând doar că mămica Mariei este foarte devotată, fiind un adevărat norocos că o are în viața lui. Pe deasupra, Augustin Viziru a dat de înțeles că nu ar spune nu dacă va deveni din nou tată.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤