Aurel Pădureanu nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga. Mara Bănică: ”Este o moarte în mizerie”

Mara Bănică a făcut declarații dureroase la Star Matinal de la Antena Stars, la puțin timp după apariția veștii morții

Corneliei Catanga. Jurnalista a precizat că a stat de vorbă cu Aurel Pădureanu, care este disperat, din cauză că nu are bani să o înmormânteze pe marea artistă.

Aurel Pădureanu, disperat din cauză că nu are bani să o înmormânteze pe Cornelia Catanga

Decesul Corneliei Catanga a șocat o țară întreagă. Vestea a fost dată de Mara Bănică, pe Facebook, imediat după ce a vorbit cu Aurel Pădureanul, soțul acesteia.

De asemenea, într-o intervenție telefonică la Star Matinal de la Antena Stars, Mara Bănică a precizat că Aurel Pădureanu este disperat din cauză că nu are bani să-și înmormânteze soția.

‘Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la tv nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu

credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică la Star Matinal.

Mara Bănică, șocată de moartea Corneliei Catanga

Mara Bănică a povestit la Star Matinal de la Antena Stars cum a primit vestea tristă a morții Cornelei Catanga. Jurnalista a precizat că, de multe ori, Cornelia Catanga obișnuia să o sune în timpul nopții.

A crezut că același lucru se întamplă și acum, însă, pentru că era prea dimineață, inițial, nu a vrut să răspundă.

Vedeta spune că a avut o presimțire și a decis, totuși, să răspundă la telefon. Vestea primită de la Aurel Pădureanu a făcut-o să împietrească de durere.

”Noi dormeam, era 4.45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire.

Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea ‘Mara, a murit Cornelia’. I-am zis liniște-te. Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul,

că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace”, a mai spus Mara Bănică. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤