Baba Vanga, previziuni cutremurătoare. Ce urmează să se întâmple în curând

Celebra clarvăzătoare Baba Vanga a făcut profeții cutremurătoare cu privire la anul 2021. Aceasta a precizat, în urmă cu mult timp, că anul acesta ar urma să se producă schimbări mari la nivelul întregii lumi.

Tranformările care vor avea loc anul acesta, potrivit Babei Vanga

Baba Vanga, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare, a prezis că anul acesta se vor modifica multe lucruri în întreaga lume.

Dacă unele vești sunt de-a dreptul șocante, ei bine, altele au menirea de a schimba lumea în bine.

Spre exemplu, una dintre prezicerile Babei Vanga are legătură cu lumea medicală. Aceasta a precizat că în curând,

specialiștii ar urma să scoată medicamente care să ajută omenirea împotriva mai multor afecțiuni, precum cancer, SIDA sau chiar coronavirus.

De asemenea, un alt lucru care ar putea avea loc anul acesta îl are în centru pe Vladimir Putin. Clarvăzătoarea a precizat că președintele rus ar putea fi ținta unui atac și ar putea să fie ucis.

În plus, Baba Vanga a mai prezis și că omenirea nu va scăpa nici anul acesta de cataclisme și de dezastre. În plus, clarvăzătoarea a prevăzut că în Europa vor avea loc mai multe atacuri extremiste.

Care sunt profețiile Babei Vanga, care s-au adeverit de-a lungul timpului

Chiar dacă mulți nu cred în profețiile făcute de Baba Vanga, ei bine, se pare că de-a lungul timpului o parte din afirmațiile acesteia s-au adeverit.

Vanghelia Pandeva Dimitrova, cunoscută drept Baba Vanga, s-a născut în anul 1911 în Macedonia.

Aceasta și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, iar cum familia sa nu a putut să o ajute financiar, din cauză că părinții îi erau săraci, aceasta a rămas oarbă pentru tot restul vieții.

După ce și-a pierdut vederea, însă, Baba Vanga a început să aibă anumite viziuni. Printre lucrurile pe care aceasta le-a prevestit cu mult înainte să se întâmple se mumără numeroase evenimente tragice, care au îndoliat lumea întreagă.

Astfel, Baba Vanga a prezis atacul din 11 septembrie, din Statele Unite ale Americii, precum și încălzirea globală și tsunamiul din 2004.

De asemenea, se pare că celebra clarvăzătoare a știut și că Barack Obama va ajunge președinte al Statelor Unite. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤