Băiatul lui Răzvan Simion este foarte apropiat de iubitul mamei sale. Diana este din nou fericită

A trecut ceva timp până când Diana Simion și-a făcut un nou iubit. După divorțul de Răzvan Simion, aceasta și-a văzut de cei doi copii. Tudor, băiatul lui Răzvan Simion, s-a atașat foarte repede de Radu Bița, iubitul mamei sale.

Diana Simion este mai fericită ca niciodată de când în viața ei a apărut Radu Bița, iubitul ei. Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața la cinci ani de la divorț, iar copiii săi sunt încântați de alegerea ei.

Tudor, băiatul lui Răzvan Simion, are o relație apropiată cu iubitul mamei sale. Cei doi merg împreună la mai multe activități, iar Diana Simion este foarte încântată când îi vede că se înțeleg. Tudor și Radu Bița au fost împreună la pescuit, la patinoar și în mai multe excursii. Iubitul Dianei Simion a reușit să fie pe placul copiilor.

Diana Simion și Radu Bița vor fi părinți spirituali. Cei doi vor boteza o fetiță, iar fosta soție a lui Răzvan Simion a postat o imagine cu finuța ei. ‘Bine ai venit pe lume, Alexandra Elena, copil iubit!’, este mesajul pe care Diana Simion l-a postat pe una dintre rețelele de socializare.

Femeia nu a mai avut de ales și a preferat să nu comenteze prea mult pe baza acestui subiect. Răzvan Simion s-a îndrăgostit nebunește de Lidia Buble și nu mai era cale de întoarcere la fosta soție. Între timp, cei doi copii ai prezentatorului TV de la Neatza cu Răzvan și Dani și-au format o relație foarte bună cu iubita tatălui lor, după cum chiar Lidia a povestit. Diana Simion nu are nimic împotrivă, mai ales că au trecut trei ani de la despărțirea lor, iar fericirea copiilor ei este cea mai importantă pentru ea.

La un moment dat, în presă apăruseră informații, cum că Răzvan Simion ar fi încercat să se întoarcă acasă la cei doi copii, însă Lidia Buble a intervenit, moment în care Diana Simion a luat atitudine.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤