Bătrânul care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu a decedat! A fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb… Citeste continuarea pe https://editorial.ro/batranul-care-i-a-impresionat-pe-liviu-varciu-si-anca-dinicu-a-decedat-a-fost-gasit-carbonizat-in-propria-casa-in-breb

Bărbatul în vârstă de 94 de ani care i-a impresionat pe Liviu Vârciu și Anca Dinicu cu povestea sa de viață în emisiunea difuzată pe Antena 1, “Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”, a decedat! Potrivit informațiilor, bătrânul a fost găsit carbonizat în propria casă, în Breb.

Tragedie în Breb! Noaptea trecută, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, pompierii sigheteni au intervenit cu două echipaje de stingere si un echipaj SMURD, alături de SVSU Ocna Șugatag, în localitatea Breb pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. În locuinței a fost găsită o persoană carbonizată. Este vorba despre un bărbat de 94 de ani.

În cadrul emisiunii difuzate pe Antena 1, “Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”!, Liviu Vârciu și Anca Dinicu au aflat povestea de viață a bătrânului care, noaptea trecută, a murit carbonizat în propria locuință, în Breb, scrie antena3.ro.

“Era un om pur. Te uitai în ochii lui și te făcea să te gâ… \

➦ CITEȘTE ȘI... ➤