Benone Sinulescu A Fost Pus La Cheltuială. Ce I-Au Recomandat Medicii

După ce a fost externat din spital, Benone Sinulescu a fost pus la cheltuială de către medici. Din cauza problemelor de sănătate, artistul a fost internat la spitalul Județean Arad după ce a fost găsit căzut în casă de soția sa.

Imediat după ce a părăsit unitatea spitalicească, cântărețul a primit o serie de recomandări din partea medicilor.

Benone Sinulescu a fost pus la cheltuială de către medici
Cunoscutul interpret de muzică populară va fi nevoit să scoată bani buni din buzunare în următoarea perioadă. Medicii i-au recomandat să stea liniștit și să nu mai ia parte la evenimente. Maestrul va pierde sume importante de bani în următoarea perioadă, însă cel mai important este să se pună pe picioare.

Apropiații artistului au mărturisit pentru impact.ro:

”Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor. Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis”.

Totodată, au vorbit și despre pierderile bănești pe care le va avea: ”El câștiga, anual, din nunți și din alte evenimente, în jur de 60.000 de euro, are tarif între 1.500 și 1.800 de euro, pentru un recital de 45 de minute. Din păcate, acești bani nu-i va mai face, în 2021”.

Fostul impresar al artistului a fost acuzat de Elena Sinulescu de fake-news
În urmă cu câteva zile, soţia lui Benone Sinulescu a făcut câteva declaraţii pe reţelele de socializare în ceea ce priveşte starea de sănătate a artistului.

Printre altele, „jumătatea” maestrului l-a acuzat pe Ionuţ Pavel de dezinformare: „În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe «nea Beni»”.

Impresarul nu a dorit să comenteze aceste declaraţii, ba, mai mult, a explicat faptul că starea de sănătate a celebrului cântăreţ este pe primul plan.

„Nu avem o relaţie apropiată… nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor, dar în clipa de faţă nu… nu am reuşit să luăm legătura. Eu le doresc să fie puternici şi să îl facă bine pe nea Beni. Asta este cel mai important”, ne-a mai dezvăluit Ionuţ Pavel.

Carmen Harra, despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu
Carmen Harra susține că artistul Benone Sinulescu trece printr-o perioadă dificilă din viața lui, însă, în final, acesta va fi bine. Potrivit declarațiilor clarvăzătoarei, există posibilitatea să se mai confrunte o perioadă cu problemele pe care le are, dar va reveni echilibrul în viața artistului.

„Trece printr-un moment puțin dificil al vieții lui, dar personal cred că o să treacă peste această încercare. Poate să mai dureze câteva luni, însă simt că o se să echilibreze și o să își revină. Am un sentiment pozitiv.”

➦ CITEȘTE ȘI... ➤